Cliquez sur Arrêter

 Comment apparaît la mauvaise haleine ? 

La chaîne existe depuis 1984 et compte plus de 40 ans d'expérience. Le réseau offre un service de qualité grâce à une équipe de médecins sensibles et professionnels, des équipements de pointe et l'utilisation des dernières technologies.

Cartographie gratuite de la bouche et photos des morsures

En accord avec toutes les compagnies d'assurance

Cartographie gratuite de la bouche et photos des morsures

ריח רע מהפה, או בשמו הרפואי הליטוזיס, הוא מצב נפוץ ביותר המשפיע על איכות חיינו. לכולנו יצא לחוות ריח פה לא נעים באופן זמני, אך אצל אנשים רבים מדובר בבעיה כרונית הגורמת למבוכה ולחוסר ביטחון. במדריך זה נסקור לעומק את הגורמים השונים לריח רע מהפה ונציג את הדרכים האפקטיביות ביותר למניעה וטיפול.

גורמים שכיחים לריח רע מהפה 

היגיינת פה לקויה 

 הגורם מספר אחת: רוב המקרים של ריח פה לא נעים נובעים מהיגיינת פה לא מספקת. חיידקים, שאריות מזון ופלאק (רובד חיידקים) מצטברים על השיניים, החניכיים והלשון. חיידקים אלו מפרקים את המזון ומשחררים תרכובות גופרית בעלות ריח חריף המהוות את מקור הריח הרע. בעיות היגיינה נפוצות כוללות:

  • צחצוח לא תכוף או לא יסודי (יש לצחצח פעמיים ביום לפחות)
  • אי שימוש בחוט דנטלי להסרת מזון וחיידקים בין השיניים
  • הזנחת ניקוי הלשון, בה מצטברים חיידקים רבים

יובש בפה (קסרוסטומיה)

הרוק משחק תפקיד חיוני בשמירה על ניקיון חלל הפה. הוא שוטף חיידקים, מסייע בפירוק מזון ומנטרל חומציות. במצב של יובש בפה, ריכוז החיידקים עולה והריחות מתגברים. יובש בפה נגרם מסיבות שונות:

  • תופעת לוואי של תרופות רבות (מעל 400 סוגי תרופות עלולים לגרום ליובש)
  • מחלות שונות (תסמונת סיוגרן ועוד)
  • טיפולים רפואיים כמו הקרנות באזור הראש והצוואר
  • עישון וצריכת אלכוהול
  • התייבשות כללית

עישון ומוצרי טבק 

מעבר לנזקים הבריאותיים המוכרים, עישון ושימוש בטבק לעיסה מעלים משמעותית את הסיכון לריח רע מהפה. הכימיקלים בסיגריות ומוצרים דומים נשארים בפה לאורך זמן, פוגעים ברקמות, גורמים ליובש ומותירים ריח עיקש.

נקודות חשובות:

  • לרוב ריח רע מהפה בבוקר הוא תוצאה טבעית של ירידה בהפרשת הרוק במהלך השינה ולאו דווקא מעיד על בעיה.
  • שמירה על היגיינת פה קפדנית היא לרוב הפתרון האפקטיבי ביותר לטיפול בריח רע ולהפחתתו דרמטית.

סוגי מזונות ומשקאות (תזונה)

 נתחיל מהגורמים הידועים, אבל נרחיב מעבר לבצל והשום:

  • מזונות בעלי ריח חזק: בצל, שום, כרישה, תבלינים עזים, עשבי תיבול מסוימים (כוסברה), דגים מסוגים מסוימים, גבינות מיושנות. אלו מכילים תרכובות גופרית המשתחררות בפה ויוצרות ריחות לא נעימים.
  • מזונות הגורמים ליובש בפה: קפה, משקאות אלכוהוליים, מזון מלוח מאוד. יובש זמני או מתמשך מחריף ריחות רעים.
  • דיאטות קיצוניות: במקרים של דיאטות דלות בפחמימות או צום (קטוזיס), הגוף מפרק שומן ומשחרר תוצרי לוואי הנקראים קטונים, שלהם יכול להיות ריח חריף המורגש בנשימה.

נקודות חשובות:

  • לרוב, ריח פה הנגרם מאכילה הוא זמני וחולף עם צחצוח שיניים, שטיפת פה ושתייה מרובה.
  • אם אתם חובבי מאכלים מסוימים בעלי פוטנציאל ריח, הקפדה יתרה על היגיינת פה יכולה לחולל פלאים.
  • מצבי נזלת וסינוסים נזלת אחורית והצטברות ליחה בגרון, סינוסיטיס כרונית או דלקות בדרכי הנשימה העליונות מעלים את ריכוז החיידקים והמוגלה באזור. אותם חיידקים מפרקים את הרקמות וההפרשות ויוצרים ריחות רעים המתלווים לנשימה מהפה. בנוסף, נשימה מתמדת מהפה בגלל אף סתום גורמת ליובש בפה, המחמיר את המצב.

מצבים רפואיים הגורמים לריח רע מהפה

מחלות חניכיים (דלקת חניכיים ומחלות פריודונטליות)

 זיהומים חיידקיים בחניכיים הם גורם נפוץ מאוד לריח פה לא נעים. דלקת חניכיים (gingivitis) היא השלב הראשוני, ואם לא מטופלת עלולה להתקדם למחלת חניכיים חמורה יותר (periodontitis). מצבים אלו גורמים לנסיגת חניכיים, היווצרות כיסים מוגלתיים סביב השן, ריקבון והרס של רקמות התמיכה של השיניים. כל אלו משחררים ריחות אופייניים שקשה להסוות.

עששת וחורים בשיניים 

עששת (dental caries) היא תהליך של הרס השן על ידי חיידקים. כשהעששת מתקדמת, היא יוצרת חורים בהם מצטבר מזון. פירוק המזון הזה על ידי חיידקים בתוך השן גורם לריחות עזים ולהתפתחות זיהומים כואבים שעלולים להחמיר את ריח הפה.

זיהומים בחלל הפה

 מעבר למחלות חניכיים, קיימים סוגים שונים של זיהומים בחלל הפה שגורמים לריחות לא נעימים:

  • קנדידה (פטרת הפה): זיהום הנגרם על ידי פטרייה אופורטוניסטית הנמצאת באופן טבעי בגוף ולעיתים משתלטת וגורמת להופעת כתמים לבנים בפה ולריח רע.
  • דלקות חיידקיות באזור הלוע והשקדים, אבצסים דנטליים (מורסות סביב שורש השן). אלו מלווים בכאב, נפיחות ובריח מורגש מהפה.

דלקת שקדים ואבני שקדים

 שקדים מוגדלים או מודלקים מהווים אזור אידיאלי להצטברות חיידקים וחלקיקים. במקרים מסוימים, נוצרות אבנים קטנות בתוך השקדים (tonsilloliths) המכילות תרכובות גופרית בעלות ריח עז ביותר.

רפלוקס קיבתי-ושטי (GERD)

 במצב זה, תוכן הקיבה חומצי עולה במעלה הוושט וגורם לצריבה ותחושות לא נעימות. לעיתים, חומצות ושאריות מזון מהקיבה גם מגיעות לחלל הפה, ותורמות לריח רע ולהרגשה לא נעימה.

מחלות כבד וכליות

 כאשר הכבד או הכליות מתקשים לתפקד כראוי, עלולות להצטבר בדם מולקולות ורעלים שיוצרים ריחות לא נעימים. ריח פה במקרים אלו יכול להיות בעל גוון מתקתק או מעט כימי. חשוב לדעת כי במקרה של חשד למחלת כבד או כליות, ריח רע מהפה הוא רק סימפטום אחד מבין רבים הדורשים בירור רפואי מקיף.

סוכרת (קטואצידוזיס)

 מצב של סוכרת בלתי מאוזנת, בו רמות הסוכר בדם גבוהות באופן מסוכן, עלול להוביל לקטואצידוזיס. זוהי הפרעה מטבולית שבה הגוף מייצר כמות גדולה מדי של קטונים (תוצרי לוואי של פירוק שומן). לקטונים ריח אופייני המזכיר פירות רקובים, ומורגש בעיקר בנשימה.

מצבים רפואיים נדירים יותר

 תסמונות מטבוליות גנטיות שונות (דוגמת טרימתילאמינוריה), סוגי סרטן מסוימים (בעיקר סרטן באזור הפה, הגרון והריאות), או חסימה במעיים יכולים גם הם לגרום לריח רע מהפה, אך מדובר במקרים נדירים יותר.

חשוב להדגיש:

כאשר ריח פה כרוני אינו משתפר למרות היגיינה קפדנית, יש לפנות לרופא השיניים ובהמשך לרופא המשפחה במידת הצורך כדי לשלול מצבים רפואיים הדורשים אבחון וטיפול.

גורמים נוספים 

  • דיאטה ומצבי צום:  כפי שהזכרנו, דיאטות דלות בפחמימות או צום (קטוזיס) מובילים להיווצרות תרכובות קטון בנשימה. בעוד שלרוב השינוי בריח הוא זמני, לעיתים הוא מורגש יותר אצל אנשים מסוימים בשל הבדלים מטבוליים.
  • מתח וחרדה:  מצבים של מתח וחרדה כרוניים גורמים להפרשת יתר של הורמון הקורטיזול, המשפיע לרעה על מגוון תהליכים בגוף. בין היתר, הוא יכול לתרום ליובש בפה ולהחמרת ריח רע, וכן להשפיע על הרכב חיידקי המיקרוביום בפה (בדומה לשינויים המתרחשים תחת מתח במערכת העיכול).
  • גיל:  אצל מבוגרים ישנה נטייה מוגברת ליובש בפה מסיבות שונות כגון תרופות, שינויים פיזיולוגיים עם הגיל  וירידה בייצור רוק. בנוסף, מחלות חניכיים ושחזור שיניים מורכבים (כתרים, גשרים) מקשים על היגיינה אופטימלית, מה שעלול לתרום להגברת ריחות.
  • תנודות הורמונליות: שינויים ברמות ההורמונים במהלך המחזור החודשי אצל נשים, בגיל ההתבגרות או בתקופת ההיריון יכולים לעיתים לתרום להתפתחות של ריח רע מהפה. הסיבות אינן מובנות לחלוטין אך עשויות להיות  קשורות לשינויים בחניכיים וברגישות.
  • נשימה דרך הפה:  אנשים הנושמים בעיקר דרך הפה (בשל גודש באף, מבנה אנטומי, הרגל) סובלים יותר מיובש של חלל הפה ומריחות, כיוון שהאוויר מייבש את הרקמות והרוק לא מספיק לסלק חיידקים באופן טבעי.

אבחון ריח רע מהפה 

הערכה עצמית

 הדרך הפשוטה ביותר היא לבצע בדיקות עצמיות פשוטות. אלו מבוססות על משוב מאיזור קרוב לפה:

  • ליקוק גב כף היד והרחה לאחר שהרוק מתייבש (בודקים ריח מגב הלשון)
  • גירוד עדין של גב הלשון עם חוט דנטלי או מנקה לשון והרחת התוצאה
  • שאילת אדם קרוב ואמין

בדיקת רופא שיניים

 רופא השיניים הוא הכתובת הראשונה כאשר רוצים לאבחן את מקור ריח הרע מהפה. בבדיקה יסודית, הרופא יבדוק את השיניים, החניכיים, הלשון וחלל הפה כולו לאיתור סימני מחלות חניכיים, זיהומים, עששת או בעיות אחרות העלולות לתרום לריח. בנוסף, רופא השיניים יתשאל על ההיסטוריה הרפואית, שימוש בתרופות, הרגלי היגיינה ותזונה.

מכשירים לבדיקת ריח פה (הלימטר)

  קיימים מכשירים מיוחדים המודדים את ריכוז תרכובות הגופרית באוויר הננשף. בדיקה זו נקראת הלימטריה, והיא מספקת מדד כמותי לריח אך לא יכולה לאבחן את הגורם הספציפי לו.

הפנייה לרופאים מומחים במידת הצורך

  בהתאם לממצאים, רופא השיניים עשוי להפנות לרופא אף אוזן גרון לבדיקת שקדים, סינוסים ומעברי אף, או לגסטרואנטרולוג לשלילת רפלוקס או בעיות במערכת העיכול.

טיפול בריח רע מהפה 

שיפור דרמטי בהיגיינת הפה 

 רוב מוחלט של מקרי ריח הפה ישתפרו ואף ייפתרו לחלוטין עם הקפדה מרבית על היגיינת הפה. צעדים הכרחיים כוללים:

צחצוח שיניים פעמיים ביום עם משחה המכילה פלואוריד למשך שתי דקות בכל פעם.

ניקוי יסודי בין השיניים עם חוט דנטלי פעם ביום.

ניקוי הלשון, בייחוד החלק האחורי, עם מגרד לשון או בעדינות עם מברשת השיניים.

החלפת מברשת השיניים כל 3-4 חודשים.

שטיפות פה 

שטיפות פה ייעודיות יכולות להוות תוספת חשובה, אך הן אינן תחליף לצחצוח וניקוי בחוט דנטלי. קיימים סוגים שונים של שטיפות פה:

  • שטיפות פה אנטיספטיות: מסייעות בהפחתת חיידקים. חלקן מכילות אלכוהול, מה שעלול לגרום ליובש, ולכן יש להשתמש לפי הוראות היצרן.
  • שטיפות פה עם כלורהקסידין: קוטלות חיידקים ביעילות גבוהה אך לרוב ניתנות במרשם בלבד ואינן מתאימות לשימוש ממושך ללא השגחה.

שטיפות פה טבעיות

 מכילות שמנים אתריים וחומרים פעילים צמחיים (עלי מרווה, שמן עץ התה) אך לרוב יעילותן נמוכה יותר משטיפות פה טיפוליות.

לעיסת מסטיק ללא סוכר (זירוז ייצור רוק)

 מסטיקים בטעם מנטה המכילים קסיליטול מסייעים בזירוז הפרשת הרוק ובהפחתת ריחות באופן זמני. חשוב לבחור במסטיק נטול סוכר כדי לא לפגוע בשיניים.

שתייה מרובה של מים

מים עוזרים לשטוף את חלל הפה באופן טבעי, מסלקים שאריות מזון ומונעים יובש.

טיפול במצבים רפואיים הגורמים לריח רע

 ברור כי אם ריח הפה נובע ממחלה כרונית, יש לטפל במקור הבעיה. דלקת חניכיים, עששת, זיהומים, רפלוקס, מחלות כבד וכליות וכדומה – כולם דורשים מענה רפואי ספציפי.

ניהול יובש בפה (תחליפי רוק, תרופות) 

כאשר הסיבה ליובש אינה חולפת (תרופות, מחלות מסוימות), ישנן מספר גישות להקלה:

  • תחליפי רוק: ניתן לרכוש תרסיסים, ג'לים או סוכריות מיוחדות המדמים את פעולת הרוק, מספקים לחות ומקלים זמנית על היובש.
  • תרופות המגבירות רוק: במקרים מסוימים, ניתן להשתמש בתרופות (במרשם רופא בלבד) המעוררות את הפרשת הרוק.
  • הימנעות מגורמים מייבשים: הגבלת קפאין, אלכוהול, מזונות מלוחים מאד, משקאות ממותקים.
  • שימוש במכשיר אדים (בעיקר במהלך השינה).

הפסקת עישון

 בנוסף לנזקים הבריאותיים האחרים, עישון פוגע משמעותית בבריאות הפה. הפסקת עישון לא רק מועילה לבריאות הכללית, אלא גם מהווה צעד משמעותי במאבק בריח פה ומשפרת את תוצאות הטיפולים הדנטליים.

שינויים תזונתיים

 מעבר לצמצום מזונות הגורמים לריחות, אנשים הסובלים מריח רע מהפה יכולים להפיק תועלת מהקפדה על:

  • שתייה מרובה של מים
  • תזונה עשירה בסיבים (ירקות, פירות, דגנים מלאים) המסייעת לעיכול תקין, דבר המועיל כאשר יש חשד לקשר בין ריח רע למערכת העיכול.
  • הגבלת סוכרים פשוטים ופחמימות מזוקקות.

מניעת ריח רע מהפה 

  • ביקורים סדירים אצל רופא השיניים: בדיקות שיניים תקופתיות וניקוי אצל שיננית חיוניים לאיתור מוקדם של בעיות ומניעתן. זוהי גם הזדמנות טובה לקבל משוב מקצועי על טכניקת הצחצוח והשימוש בחוט הדנטלי שלכם.
  • שמירה על בריאות כללית טובה מחלות סיסטמיות שונות עלולות לתרום לריח רע מהפה באופן ישיר או עקיף. שמירה על משקל תקין, פעילות גופנית תכופה ובדיקות רפואיות שגרתיות מסייעות גם לבריאות חלל הפה.
  • שינויים באורח החיים במידה ואתם מעשנים, הפסקת עישון היא בין הצעדים החשובים ביותר בכל הנוגע לבריאות הפה ולמניעת ריחות. לצד זאת, אכילה מאוזנת, שתייה מרובה והפחתת מתחים תורמים לבריאות כללית טובה יותר ומשפיעים לטובה גם על ריח הפה.

נקודות להדגיש

  • טיפול בריח רע מהפה הוא תהליך מתמשך ולא תמיד מביא לתוצאות מיידיות. חשוב להיות סבלניים ולהקפיד על כל כללי ההיגיינה וההמלצות שקיבלתם.
  • אם ריח הפה נמשך למרות הטיפול, יש לפנות שוב לרופא השיניים ולאחר מכן לרופא המשפחה במידת הצורך להמשך בירור רפואי.

נקודות נוספות 

מיתוסים ושגיאות נפוצות לגבי ריח רע מהפה

  • "סוכריות מנטה או מסטיק בטעם חזק מסווים ריח רע מהפה". פתרונות זמניים אלה אולי משפרים את הריח בטווח הקצר, אך אינם מטפלים בשורש הבעיה.
  • "שטיפות פה בלבד יכולות לפתור ריח רע מהפה". שטיפות הן תוספת חשובה, אך לא פוטרות מהצורך בהיגיינת פה קפדנית הכוללת צחצוח וניקוי בחוט דנטלי.
  • "ריח רע מהפה מגיע תמיד מהקיבה". בעוד שיש קשר מסוים בין מערכת העיכול וריח הפה, ברוב המכריע של המקרים המקור הוא בחלל הפה עצמו.

ההשפעה הפסיכולוגית והחברתית של הבעיה 

ריח רע מהפה, גם אם אינו קיצוני, עלול לגרום למבוכה רבה, חוסר בטחון, חרדה חברתית ואף להשפיע על מערכות יחסים. חשוב לדעת כי ניתן לפתור או לשפר משמעותית את הבעיה ברוב המקרים.

מתי לפנות לעזרה מקצועית 

 אם הקפדה על היגיינה ושינויים קלים בתזונה ובאורח החיים אינם מביאים לשיפור מספק, אין סיבה להתמודד עם הבעיה לבד. פנייה לרופא השיניים ובהמשך לרופא המשפחה במידת הצורך היא הצעד הנכון בדרך לקבלת אבחון וטיפול מתאים.

Résumé 

ריח רע מהפה (הליטוזיס) היא בעיה נפוצה ובעלת פוטנציאל השפעה שלילית על חיי היום יום. במאמר זה סקרנו לעומק את הגורמים השונים לריח רע מהפה – מהיגיינת פה ירודה ועד מצבים רפואיים מורכבים יותר. הדגשנו את החשיבות של היגיינת פה קפדנית הן בטיפול והן במניעה של הבעיה.  כמו כן, במקרים בהם ריח הפה נמשך כרונית, יש לפנות לרופא השיניים ולבצע בירור רפואי מקיף. טיפול מתאים משפר משמעותית את איכות החיים ומחזיר את הביטחון העצמי.

Vous pouvez partager le contenu ici :

Examen médical et photos gratuits !

Remplissez les détails et notre représentant vous répondra dans les plus brefs délais

Vous pouvez également nous contacter par téléphone WhatsApp

074-774-6616

Examen médical et photos gratuits !

Remplissez les détails et notre représentant vous répondra dans les plus brefs délais

Vous pouvez également nous contacter par téléphone WhatsApp

blanchiment

À la fin du traitement dentaire, l’apparence de notre visage est complétée par des dents blanches. Le blanchiment des dents est le joyau d’un sourire parfait.

dentiste

Les visites fréquentes chez le dentiste constituent un élément important dans la prévention de la gingivite et le maintien de la santé bucco-dentaire.

redressement des dents

Pas seulement en raison de son importance esthétique. L’orthodontie corrige également la densité et l’espacement des dents et améliore l’hygiène bucco-dentaire en plus d’améliorer la confiance en soi.

Implants

Un remplacement artificiel des dents et une solution pour une restauration esthétique de la bouche sans utilisation de prothèses

couronnes

Une solution artificielle pour la restauration dentaire après des dommages graves ou pour la restauration sur implants. Il existe aujourd'hui différents types de couronnes : porcelaine, zircone, zircone monolithique et EMAX.

esthétique

Les facettes dentaires, la complétion de couronnes et l'alignement invisible des dents sont les solutions pour l'esthétique dentaire dans l'apparence des dents de devant.

Sarit Abergel

Clinique dentaire Petah Tikva

Je tiens à vous remercier pour l'excellent traitement que j'ai reçu dans votre clinique de Petah Tikva. Je me suis cassé une dent en pleine journée, Shuli, la responsable de la clinique, m'a reçu sans rendez-vous préalable, m'a rassuré et m'a fait comprendre que j'étais entre de bonnes mains. Malgré la grande peur du dentiste, le Dr Gal m'a traité avec douceur et patience. Le séjour dans cette belle clinique a été agréable et bon, et pour cela je remercie Shuli et le merveilleux Dr Gal.

ère panienne

Clinique dentaire d'Ashdod

J'étais patient à l'agence d'Ashdod et je voulais exprimer mes sincères remerciements au Dr Judith qui m'a rendu un service aimable et professionnel et m'a fait passer de dents tordues à des dents droites et esthétiques. Et grâce à elle, je me réveille chaque matin avec le sentiment. incroyable et incroyablement satisfait.

Liat Cohen

Clinique dentaire Petah Tikva

Je suis arrivé dans une clinique dentaire à Petah Tikva, frustré par ma situation et effrayé par l'avenir... où le Dr Bohnik m'a accueilli avec un sourire éclatant et de la patience. En quelques minutes, il a résolu le problème qui me dérangeait tant. me redonner le sourire - littéralement ? Merci à la merveilleuse équipe et au Dr Buchnik pour le traitement.

Rachel Ketorza

Clinique dentaire Dr Buchnik

Je tiens à remercier le personnel de la Clinique Dentaire Dr Buchnik pour l'excellent service, à commencer par Pnina Cohen pour l'explication du traitement, les méthodes de sédation, cela a certainement aidé l'incroyable Dr Simon pour le traitement qui m'a fait sourire et J'ai définitivement augmenté ma confiance en moi. Il convient de noter que j'avais terriblement peur d'un dentiste que j'évitais de venir aux traitements par peur. Grâce au personnel formidable, j'ai suivi les traitements sans crainte. Je recommande vivement cette clinique.

Cliniques dentaires Dr Amos Buchnik Logo
années d'activité
0
cliniques
0
Médecins et dentistes
0
les travailleurs de la clinique
0

L’histoire de la création d’une chaîne dentaire

כדי לעזור לכם לעשות את ההחלטה הנכונה. רשת "שיניים" הוקמה בשנת 1984 על ידי האחים ד"ר עמוס בוחניק ואורי בוחניק, מתוך מטרה לשנות את מדיניות המעבר בין מרפאה למרפאה בהתאם לטיפול, ולהביא את בשורת כל הטיפולים תחת קורת גג אחת. וכך, בזה אחר זה נפתחו מרפאות והצטרפו סניפים נוספים לרשת וכיום היא מונה 26 סניפים בפריסה ארצית – Eilat, אשדוד, אשקלון, באר שבע, בני ברק, בת ים, דימונה, חדרה, כרמיאל, חיפה, יבנה, ירושלים מרכז, ירושלים תלפיות, מודיעין, מעלה אדומים, נהריה, נתניה, נתיבות, פתח תקווה, צפת, שהם, ראשון לציון, רעננה, קרית גת, תע"ש ותל אביב. בכל אחת מהמרפאות יש בין 2-6 חדרי טיפולים ומועסקים בה רופאים מכל תחומי רפואת השיניים לצד רופאים מומחים בכירורגיה והשתלות, יישור שיניים, טיפולי שורש, פריו (טיפולי חניכיים) ועוד. כל הרופאים בעלי רישיון משרד הבריאות ודיפלומות שונות מחזיקים בביטוח אחריות מקצועית, מתעדכנים כל הזמן בהתפתחויות האחרונות בענף רפואת השיניים ועוברים כנסים והשתלמויות מקצועיות. כל סוגי טיפולי השיניים מוענקים בכל אחת ממרפאות הרשת – טיפולים משמרים (כגון סתימות, עקירות וטיפולי שורש), Rééducation buccale (telles que les structures, les couronnes en porcelaine, les couronnes en stratifié de zircone, etc. et les prothèses), la chirurgie dentaire et les implants, les traitements dentaires, y compris le détartrage et la formation en hygiène bucco-dentaire, tous types de redressement des dents et les traitements d'esthétique dentaire.

Depuis plus de 40 ans, nous sommes là pour vous offrir un service et faire en sorte que vous quittiez la clinique avec un grand sourire.

En accord avec toutes les compagnies d'assurance

Examen médical et photos gratuits !

Remplissez les détails et notre représentant vous répondra dans les plus brefs délais

Vous pouvez également nous contacter par téléphone WhatsApp

Quelle est la particularité d’un réseau dentaire ?

Il est difficile de choisir un dentiste. Personne ne va chez le dentiste pour le plaisir, et le fait d'être allongé, impuissant, dans le fauteuil et devant le médecin à qui vous avez choisi de faire entièrement confiance pour le traitement, rend la décision encore plus difficile. Au-delà de cela, les soins dentaires sont généralement des traitements douloureux et impliquent une dépense financière importante. Alors comment choisir ? Comment savons-nous que le médecin que nous avons choisi nous traitera correctement, nous évitera des douleurs et du temps inutiles et ne facturera que ce qui est vraiment nécessaire ? pas facile…

Quel est l’avantage des chaînes de cliniques par rapport à une petite clinique ?

L'avantage marquant et l'un des jalons de la chaîne est la fourniture de tous les services médicaux. les dents Sous un même toit, explique le Dr Amos Bohnik, "Avant la création du réseau, un patient qui venait chez le dentiste était souvent orienté par celui-ci vers d'autres dentistes en fonction du traitement dont il avait besoin. Comme c'était le cas à l'époque, nous avons créé une solution qui facilite la tâche du patient, lui évite de courir partout et lui offre un service complet. C'est ainsi que nos cliniques ont été créées et établies comme des cliniques « tout-en-un », auxquelles se sont jointes d'autres cliniques qui permettent au patient de recevoir tous les services dentaires sous un même toit. »

Famille et soins dévoués et proches

Chaque clinique a un directeur médical qui est responsable de tous les aspects médicaux et professionnels de la clinique et de tous les médecins qui s'y trouvent. Le personnel de la clinique comprend un assistant qualifié et professionnel pour chaque médecin, un directeur d'agence responsable de l'aspect administratif, des ressources humaines et du service à la clientèle. Et une équipe d'accueil et un bureau qui offrent une solution pour prendre des rendez-vous, encaisser les paiements et traiter toute demande client. Même en termes d'innovations technologiques, la chaîne n'est pas en reste et suit le développement de la technologie et utilise des matériaux nouveaux et avancés et de nouveaux équipements qui arrivent sur le marché entrent progressivement dans les différentes branches. La politique de réseau permet aux médecins de choisir le type de matériel qu'ils souhaitent utiliser et n'influence pas leur décision professionnelle, même s'il existe parfois des différences de coûts importantes.
La chaîne de cliniques a passé un contrat avec l'un des plus grands laboratoires d'Israël, qui leur fournit tous les services de prothésistes dentaires.

Articles sélectionnés

Comment se déroule un traitement orthodontique ?

Le traitement orthodontique, également appelé orthodontie, est l’un des traitements dentaires les plus courants et les plus importants. Son objectif principal est de corriger les distorsions dans la disposition et le mouvement des dents, afin d’obtenir un beau sourire, une morsure équilibrée et une santé bucco-dentaire globale. Les données montrent qu'environ 501 TP3T de la population adulte ont besoin d'un traitement orthodontique, et la demande pour ces services ne fait qu'augmenter au fil des années. Le processus de redressement des dents commence par une évaluation complète par un orthodontiste spécialiste, qui vérifie l'état des dents, des mâchoires et du visage. Sur cette base, un plan de traitement personnalisé est établi, qui comprend la méthode.

En savoir plus "

 Le vin blanc ou rouge tache-t-il les dents ?

Nous voulons tous un sourire blanc, éclatant et sain. Cela augmente la confiance en soi, rayonne de santé et rien de tel qu’un beau sourire pour égayer un visage. Mais pour les amateurs de vin, la recherche du sourire parfait peut s’avérer un véritable défi. Nous avons tous entendu dire que le vin, en particulier le vin rouge, provoque des taches sur les dents. Cela signifie-t-il que nous devons renoncer à notre boisson préférée pour garder nos dents blanches ? Dans ce guide, nous plongerons profondément dans le monde du vin et des taches et comprendrons ce qui arrive réellement à nos dents lorsque nous sirotons un cabernet sauvignon ou un verre de chardonnay bien frais. comprendre comment

En savoir plus "

Le retard de la poussée dentaire chez les bébés devrait-il être préoccupant ?

La poussée dentaire est l’un des processus les plus importants et les plus significatifs dans le développement d’un bébé. Dès les premiers mois de sa vie, le bébé subit un processus progressif de croissance et d'éruption de dents de lait, qui lui serviront à se nourrir, à mâcher et à parler au cours de ses premières années. Ce processus fait partie intégrante du développement général du bébé – moteur, cognitif et socio-émotionnel. Bien que la poussée dentaire soit considérée comme un processus naturel, les parents s’inquiètent souvent des retards ou des changements dans le schéma de poussée dentaire attendu. La question « Le retard de la poussée dentaire chez les bébés devrait-il être préoccupant ? » C'est courant chez les parents

En savoir plus "

 Quand emmener votre enfant chez le dentiste pour la première fois ?

Les parents savent à quel point les dents de leurs enfants sont importantes pour leur santé et leur bon développement. Mais quel est le meilleur moment pour amener l’enfant à la première visite chez le dentiste ? Cette question en inquiète beaucoup, car le soin des dents de l'enfant pendant les premières années de sa vie est essentiel pour assurer la santé de ses dents et de ses gencives à long terme. Dans cet article, nous examinerons les facteurs clés pour déterminer le moment approprié pour la première visite chez le dentiste. Nous en apprendrons davantage sur le développement des dents pendant la petite enfance et la petite enfance, nous discuterons de l'importance de la première visite et de ce que l'on peut en attendre, et nous fournirons

En savoir plus "

Est-il vrai que le biberon ou l’allaitement nocturne sont nocifs pour les dents ?

L’une des questions les plus fréquentes que se posent les parents de bébés et de jeunes enfants est de savoir si le fait de donner un biberon ou d’allaiter pendant la nuit pourrait nuire au développement des dents des tout-petits. Ces inquiétudes sont tout à fait justifiées, car un phénomène appelé « carie du biberon » présente un risque réel pour la santé bucco-dentaire des enfants. Les caries du biberon peuvent provoquer des douleurs, des infections et même une perte précoce des dents - ce qui affecte non seulement le bien-être actuel de l'enfant, mais peut également avoir des conséquences sur le développement de son langage, de sa nutrition et de sa confiance en soi. l'avenir. Qu’est-ce que la carie dentaire ?

En savoir plus "

Qu’est-ce que le détartrage/surfaçage radiculaire ?

La santé de nos gencives n’est pas seulement une question d’un beau sourire, mais un élément important de la santé globale du corps ! Les maladies des gencives sont causées par l’accumulation de bactéries et de plaque bactérienne (plaque) et, sans traitement, elles peuvent entraîner un déchaussement des gencives, une mauvaise haleine, une perte de dents et même avoir un effet négatif sur des maladies telles que le diabète et les maladies cardiaques. Dans cet article, nous examinerons en profondeur les maladies des gencives, détaillerons comment le desquamation des gencives (surfaçage radiculaire) peut traiter le problème et prévenir les complications, et soulignerons l'importance de maintenir une excellente hygiène bucco-dentaire pour prévenir les maladies des gencives.

En savoir plus "

 Comment gérer l’anxiété à propos du dentiste ?

La peur du dentiste est un phénomène incroyablement courant. Pour de nombreuses personnes, la visite chez le dentiste devient une source de stress, d’inquiétude et, dans les cas graves, peut même conduire au rejet total des traitements essentiels. Ces conséquences négatives affectent directement la santé bucco-dentaire, qui à son tour affecte notre qualité de vie générale. Ce guide est conçu pour vous fournir des outils concrets, scientifiques et pratiques qui vous aideront à réduire considérablement votre anxiété, à prendre soin de votre santé bucco-dentaire en toute confiance et même à développer une expérience positive dans le contexte du dentiste. Comprendre la peur Définition de la dentophobie

En savoir plus "

Dents de viande

Lorsque nous parlons de dents de chair, nous entendons nos dents permanentes, qui nous accompagnent pendant la majeure partie de notre vie adulte. Contrairement aux dents de lait qui tombent pendant l'enfance, les dents de chair doivent durer de nombreuses années et maintenir une fonction buccale normale, une alimentation et une parole confortables. De plus, la santé de nos dents permanentes est étroitement liée à la santé globale de notre corps et à notre image de soi. Dans cet article, nous examinerons de plus près le monde des dents de viande. Nous comprendrons la structure de la dent, comment ces dents se développent, quels sont les problèmes courants qui peuvent les endommager et comment les garder fortes et saines.

En savoir plus "

 Comment apparaît la mauvaise haleine ? 

La mauvaise haleine, ou dans son nom médical halitose, est une maladie très courante qui affecte notre qualité de vie. Nous avons tous souffert temporairement de mauvaise haleine, mais pour de nombreuses personnes, il s'agit d'un problème chronique qui provoque embarras et insécurité. Dans ce guide, nous passerons en revue en profondeur les différentes causes de la mauvaise haleine et présenterons les moyens les plus efficaces pour la prévenir et la traiter. Causes courantes de mauvaise haleine Mauvaise hygiène bucco-dentaire La cause numéro un : La plupart des cas de mauvaise haleine sont dus à une hygiène bucco-dentaire inadéquate.

En savoir plus "
WhatsApp
fr_FRFrançais

Examen médical et photos gratuits !

Remplissez les détails et notre représentant vous répondra dans les plus brefs délais

Aller au contenu principal