Cliquez sur Arrêter

עקירת שן קבועה – כל מה שחשוב לדעת על עקירה

La chaîne existe depuis 1984 et compte plus de 40 ans d'expérience. Le réseau offre un service de qualité grâce à une équipe de médecins sensibles et professionnels, des équipements de pointe et l'utilisation des dernières technologies.

Cartographie gratuite de la bouche et photos des morsures

En accord avec toutes les compagnies d'assurance

Cartographie gratuite de la bouche et photos des morsures

עקירת שן קבועה היא אומנם הליך שכיח ברפואת השיניים, אך לא פחות מכך היא יכולה לעורר חששות אצל המטופלים. עם זאת, הבנה של התהליך, הגורמים המצריכים עקירה, ושלבי ההחלמה מסייעים בהפגת דאגות וחששות. מאמר זה יספק לכם את כל המידע החשוב אודות עקירת שן קבועה, ויענה על השאלות העיקריות שמתעוררות אצל מי ששוקל או נדרש לעבור הליך זה.

מהי עקירת שן קבועה?

עקירת שן קבועה היא למעשה הוצאה מוחלטת של שן ממקומה בלסת. התהליך מבוצע בהרדמה מקומית, כך שלרוב אינו כרוך בכאב משמעותי במהלכו. רופא השיניים משתמש במגוון מכשירים ייעודיים על מנת לשחרר את השן מאחיזתה ברקמות החניכיים ובעצם הלסת.

מתי יש צורך בעקירת שן קבועה?

ישנן מספר סיבות עיקריות שבגללן עקירת שן קבועה הופכת להכרחית. הבולטות שבהן הן:

עששת חמורה

עששת היא תהליך זיהומי הנגרם על ידי חיידקים המפרקים את מבנה השן. לעיתים, גם לאחר טיפול שורש, במידה והעששת התפשטה עמוק לשורש השן או גרמה לסדק משמעותי במבנה השן, עקירה עשויה להיות הפתרון המתאים כדי למנוע התפתחות זיהומים חמורים יותר או כאבים כרוניים.

מחלת חניכיים

מחלות חניכיים עלולות להוביל לפגיעה משמעותית בעצם וברקמות התומכות בשן. כאשר הנזק חמור מספיק, אחיזת השן בלסת מתערערת ועלולה להצריך עקירה על מנת למנוע התפשטות של הזיהום.

שיניים שבורות או סדוקות

שן שספגה שבר משמעותי, עמוק, או סדק המגיע עד לשורש, לא תמיד ניתנת לשיקום. במקרים כאלו עקירה והחלפת השן החסרה באמצעים כמו שתל או גשר, עשויה להיות הפתרון הטוב ביותר מבחינה בריאותית ואסתטית.

צפיפות שיניים

כחלק מהכנה לטיפול יישור שיניים (אורתודנטיה), לעיתים יש צורך בעקירת שיניים מסוימות כדי לייצר מרחב בלסת ולאפשר תנועה נכונה של השיניים.

שיני בינה כלואות או בעייתיות

לעיתים שיני בינה אינן בוקעות כראוי. הן עלולות להיות קבורות חלקית או לגמרי בעצם הלסת, לצמוח בכיוון לא תקין, או לגרום לדלקות חוזרות בחניכיים. מצבים אלו לעיתים קרובות מצריכים עקירה כירורגית של שן הבינה.

שיקולים אסתטיים

במצבים נדירים יותר, עקירת שן יכולה להיעשות מטעמים אסתטיים. למשל, אם השן פגועה משמעותית מבחינה חיצונית, וטיפולים לשיפור המראה אינם ישימים.

ההחלטה על עקירת שן נעשית תמיד לאחר שקלול מקצועי של רופא השיניים, בחינת כל האפשרויות הטיפוליות, והערכת הסיכונים והתועלות עבור המטופל הספציפי.

הכנה לעקירת שן קבועה

השלבים המקדימים לעקירת שן קבועה נועדו להבטיח שההליך יעבור באופן חלק, בטוח, ועם סיכון מינימלי לסיבוכים. לפני עקירה, חשוב לבצע את הפעולות הבאות:

התייעצות מקיפה עם רופא השיניים

במהלך הפגישה, רופא השיניים יבצע בדיקה יסודית של השן המיועדת לעקירה, יעריך את מצב החניכיים והלסת, ויסקור את ההיסטוריה הרפואית שלכם. בשלב זה חשוב ליידע את הרופא על כל מצב רפואי קיים, תרופות שאתם נוטלים באופן קבוע, ואלרגיות ידועות.

צילומי רנטגן

במקרים רבים, רופא השיניים יפנה אתכם לצילומי רנטגן על מנת לבחון את מבנה השן, השורשים, ומידת האחיזה בעצם הלסת. הצילומים מסייעים לתכנון מדויק של תהליך העקירה ולצפייה של מצבים שלא ניתן לזהות רק בבדיקה ישירה.

בחירת סוג ההרדמה

עקירת שן מבוצעת בדרך כלל בהרדמה מקומית, המרדימה את אזור השן והחניכיים. במקרים של עקירות מורכבות, חרדה דנטלית משמעותית, או מטופלים עם צרכים מיוחדים, לעיתים יומלץ על טשטוש (סדציה), או אף הרדמה כללית. סוג ההרדמה המתאים ייקבע תוך שיתוף פעולה בין רופא השיניים למטופל.

הנחיות לפני העקירה

בהתאם לסוג העקירה וסוג ההרדמה, רופא השיניים יספק הנחיות ספציפיות להכנה. אלו עשויות לכלול הנחיות לגבי צום לפני ההליך, הימנעות מעישון, הסדרת נטילת תרופות קבועות (כמו מדללי דם), וכדומה. הקפדה על ההנחיות מפחיתה את הסיכון לסיבוכים במהלך העקירה וגם לאחריה.

מידע נוסף

  1. במידה ויש צורך בתכנון לשיקום השן החסרה (שתל, גשר וכו'), תקבלו מרופא השיניים מידע על האפשרויות העומדות בפניכם והמלצות לטיפול המשך.
  2. במקרים מסוימים, ייתכן שרופא השיניים ימליץ על טיפול אנטיביוטי לפני העקירה. טיפול זה נפוץ אצל אנשים עם מערכת חיסונית מוחלשת, או כאשר קיים זיהום פעיל בשן או באזור העקירה.

תהליך עקירת שן קבועה

הליך עקירת שן קבועה מתבצע במרפאת השיניים, על ידי רופא שיניים או מומחה לכירורגיית פה ולסת. בואו נפרק את השלבים העיקריים:

הרדמה

השלב הראשון הוא מתן הרדמה מקומית. ההזרקה ניתנת באזור החניכיים סביב השן, והחומר המרדים מתפשט במהירות ומבטיח שהאזור לא יהיה רגיש לכאב במהלך ההליך. במידת הצורך, ניתן לבצע הרדמה נוספת ישירות לשורש השן.

ניתוק השן מהרקמות

לאחר שהאזור רדום, רופא השיניים יחל לשחרר את השן מאחיזתה ברקמות שמסביב. לשם כך, נעשה שימוש במכשירים המכונים "מלקחיים" ו"מעלית" (Elevator). רופא השיניים מניע בעדינות את השן מצד לצד בתוך השקע שלה בעצם, עד שהיא מתנתקת מהחניכיים ומהרצועות המקבעות אותה למקומה.

הוצאת השן

לאחר שהשן משוחררת, רופא השיניים משתמש במלקחיים כדי להוציא אותה בשלמותה מהלסת.

עקירה כירורגית מורכבת

במקרים של עקירה כירורגית, התהליך עשוי לכלול שלבים נוספים כמו:

  • חיתוך החניכיים כדי לחשוף את השן.
  • קידוח של עצם הלסת כדי להגיע לשורשי השן ולחלקק את השן למספר חלקים, המאפשרים הוצאה פשוטה יותר.
  • תפירת החניכיים לאחר העקירה.

מה צפוי במהלך העקירה

במהלך העקירה, תחושו בעיקר לחץ ופעולת תזוזה על האזור המטופל. כאב חד אמור להיות נדיר בזכות ההרדמה המקומית. במקרה של כאב, אל תהססו ליידע את רופא השיניים, שמיומן להעריך את המצב ולהוסיף חומר אלחוש לפי הצורך.

התהליך עצמו אורך לרוב בין מספר דקות לעשרות דקות, תלוי במורכבות העקירה. אם מדובר בשן קדמית בעלת שורש יחיד, העקירה עשויה להסתיים במהירות. שן טוחנת בעלת שורשים מרובים או עקירה כירורגית מורכבת יותר, עשויות להימשך זמן ארוך יותר.

החלמה לאחר עקירת שן קבועה

הימים והשבועות שלאחר העקירה חשובים ביותר להחלמה נכונה ומניעת סיבוכים. הקפידו לעקוב אחר ההנחיות הספציפיות שמספק רופא השיניים שלכם, אך אלו הן הנחיות כלליות שעשויות להיות רלוונטיות:

טיפול בכאב ונפיחות

  • בימים הראשונים לאחר העקירה, צפויה נפיחות וכאבים באזור. הנפיחות מגיעה לשיאה בדרך כלל ביום השני או השלישי, ומתחילה להתפוגג לאחר מכן בהדרגתיות.
  • רופא השיניים עשוי להמליץ על משככי כאבים ללא מרשם או מרשם, בהתאם לעוצמת הכאב.
  • קירור של האזור באמצעות קומפרסים קרים או שקית קרח עטופה במגבת יכולים לסייע בהפחתת הנפיחות והכאב. מומלץ להניח את הקומפרס לסירוגין למשך 15-20 דקות.

טיפול בדימום

  • ביממה הראשונה שלאחר העקירה צפוי דימום קל עד בינוני. רופא השיניים יניח פד גזה על מקום העקירה על מנת לעצור את הדימום. בשעות שלאחר ההליך, יש להחליף את הגזה במידת הצורך.
  • כדי להפחית את הדימום, הקפידו לנוח והימנעו מפעולות המגבירות את לחץ הדם כמו פעילות גופנית, התכופפות והרמת חפצים כבדים.
  • יש להימנע מיריקה או שטיפות פה בכוח על מנת לא לעקור את קריש הדם שנוצר בתוך שקע השן, אשר חשוב לתהליך הריפוי.
  • במידה והדימום אינו פוסק, או שישנה תחושה של דימום כבד, יש ליצור קשר עם רופא השיניים.

מניעת זיהום

  • לעיתים, רופא השיניים ירשום אנטיביוטיקה למניעת זיהומים, במיוחד במטופלים עם סיכון מוגבר. חשוב ליטול את התרופה במלואה, בהתאם להנחיות.
  • בימים הראשונים לאחר העקירה, עדיין מומלץ להקפיד על צחצוח זהיר ושימוש בחוט דנטלי, אך יש להימנע מצחצוח ישירות על אזור העקירה.
  • ניתן לבצע שטיפות פה עדינות עם מי מלח, או תכשיר לשטיפת פה המומלץ על ידי רופא השיניים.

אכילה ושתייה

  • ביממה הראשונה לאחר העקירה, מומלץ להיצמד לתזונה רכה וקרה כמו יוגורט, גלידה, מעדנים, שייקים, או מרקים צוננים.
  • חשוב להימנע ממזונות קשים, חמים, או דביקים העלולים לגרות את אזור העקירה.
  • הקפידו על שתייה מרובה כדי למנוע התייבשות. שימו לב שמשקאות מוגזים עלולים לשטוף את קריש הדם החשוב, והימנעו מקשית או שתייה מאומצת שעשויים ליצור לחץ על האזור.

מנוחה

בימים הראשונים לאחר העקירה חשוב להקפיד על מנוחה מספקת המאפשרת לגוף להתאושש. הימנעו מפעילות גופנית מאומצת.

החלמה מלאה

תהליך הריפוי המלא של שקע השן והחניכיים לוקח מספר שבועות ולעיתים אף חודשים. חשוב לעקוב אחר הנחיות רופא השיניים ולבצע ביקורת כפי שיומלץ כדי לוודא שההחלמה תקינה.

סיבוכים אפשריים

כמו כל הליך כירורגי, גם עקירת שן קבועה טומנת בחובה סיכון מסוים לסיבוכים. חשוב להדגיש שרובם נדירים יחסית, וניתן למנוע אותם או לטפל בהם בהצלחה על ידי רופא השיניים. להלן מספר סיבוכים אפשריים:

דימום מוגבר

דימום מעבר לרמה המצופה לאחר העקירה עלול להתרחש. במידה והדימום אינו נפסק תוך זמן סביר, או שנראה חריג מבחינת הכמות, יש ליצור קשר באופן מיידי עם רופא השיניים או להגיע לחדר מיון.

זיהום

לאחר עקירה, חשוב לשמור על היגיינת פה טובה ולעקוב אחר ההנחיות כדי להפחית את הסיכון לזיהום. סימנים לזיהום אפשרי כוללים נפיחות וכאבים שלא חולפים לאחר מספר ימים, הפרשות מוגלתיות, טעם רע בפה, או חום. אם מתעורר חשד לזיהום, אל תהססו לפנות לרופא השיניים בהקדם.

כאבים ממושכים או עזים

אמנם כאב קל או בינוני לאחר עקירה הוא צפוי, אך כאב עז או בלתי נסבל, וכאב הנמשך מעבר למספר ימים מחייב בדיקה נוספת אצל רופא השיניים. לעיתים כאב כזה מצביע על סיבוכים כגון דלקת, או פגיעה בעצבים באזור.

נזק עצבי

תופעה נדירה יחסית, אך אפשרית. בעיקר בעקירות של שיניים קרובות לסיבים עצביים, לעיתים נגרמת תחושת נימול, עקצוץ, או שינוי בתחושה באזור השפתיים, הלשון, או הסנטר. במקרים רבים התחושה חוזרת בהדרגה תוך מספר שבועות או חודשים. לעיתים נדירות יותר, עלול להיוותר נזק עצבי קבוע.

פגיעה בשיניים סמוכות

במקרים מורכבים, לעיתים נגרם שבר, סדק או נזק אחר בשן סמוכה במהלך העקירה. רופא השיניים בדרך כלל שם לב לפגיעות מעין אלו, ויכול לתקן או לשקם את השן הפגועה במידת הצורך.

דלקת גרמית (שקע שן יבש)

סיבוך אפשרי בו קריש הדם הטבעי המתפתח בשקע השן מתנתק בטרם עת. במצב זה, העצם נחשפת וחלק מהעצבים באזור עלולים להיות חשופים, מה שגורם לכאבים עזים. רופא השיניים מיומן לטיפול במצב זה, שכולל ניקוי עדין של השקע והכנסת תרופה מרגיעה.

תגובות אלרגיות

תגובות אלרגיות להרדמה המקומית או לתרופות הניתנות לפני או אחרי העקירה הן נדירות, אך עלולות להתרחש. חשוב ליידע את רופא השיניים על אלרגיות ידועות מראש.

הדגשים חשובים

  1. הסיכון לסיבוכים גדל בעקירות מורכבות יותר, אצל מטופלים עם מחלות רקע מסוימות, או אצל מעשנים.
  2. הקפדה על הנחיות רופא השיניים, לפני ואחרי העקירה, היא הדרך הטובה ביותר להפחית את הסיכון לסיבוכים.
  3. אם אתם מזהים תסמינים חריגים, כאבים עזים, דימום שלא פוסק, או כל סימן מדאיג אחר, פנו לרופא השיניים בהקדם האפשרי.

טיפים להתאוששות מהירה

מלבד ההנחיות הספציפיות שתקבלו מרופא השיניים, הנה מספר טיפים כלליים שיכולים לסייע בהתאוששות מהירה ובמניעת סיבוכים לאחר עקירת שן קבועה:

מנוחה

הקפידו על מנוחה מספקת בימים הראשונים לאחר העקירה. הימנעו מפעילות גופנית מאומצת לפחות למשך 24-48 שעות.

קירור

בשעות וביום שלאחר העקירה, קירור האזור עם קומפרסים קרים או שקית קרח עטופה במגבת עוזר בהפחתת הנפיחות והכאב. מומלץ לקרר למשך 15-20 דקות בכל פעם, עם הפסקות בין הקירורים.

תרופות

הקפידו ליטול משככי כאבים או אנטיביוטיקה בהתאם להנחיות רופא השיניים.

שטיפות פה

לאחר מספר ימים מהעקירה ניתן להתחיל בשטיפות פה עדינות עם מי מלח, או עם תכשיר מיוחד לשטיפה המומלץ על ידי רופא השיניים.

תזונה

הקפידו על תזונה רכה וקרה ביממה הראשונה שלאחר העקירה. בהדרגה ניתן להוסיף מזונות נוספים, כל עוד הם רכים ואינם דורשים לעיסה מאומצת. הימנעו ממזונות חמים, קשים, פריכים, דביקים או חומציים, שעשויים לגרות את האזור.

הימנעות מעישון

עישון פוגע ביכולת הריפוי של הגוף ומעכב את ההחלמה מאחר שהוא מצמצם את זרימת הדם לחניכיים. חשוב להימנע מעישון ככל הניתן, ולפחות בימים הסמוכים לעקירה.

מעקב רפואי

הקפידו להגיע לביקורת אצל רופא השיניים במועד שנקבע, כדי לוודא שההחלמה מתקדמת כראוי.

ההתאוששות המדויקת משתנה מאדם לאדם. חלק מהמטופלים מחלימים תוך מספר ימים, בעוד אצל אחרים ההחלמה עשויה לארוך מספר שבועות. אם ישנן שאלות או חששות במהלך הריפוי, אין להסס לפנות לרופא השיניים.

שאלות נפוצות

לפני עקירת שן קבועה, עולות באופן טבעי שאלות ותהיות רבות אצל המטופלים. הנה מענה לכמה מהשאלות השכיחות ביותר בנושא:

האם עקירת שן זה כואב? 

עקירת שן קבועה מתבצעת בהרדמה מקומית, כך שברוב המוחלט של המקרים המטופל לא יחוש כאב במהלך ההליך עצמו. בימים שלאחר העקירה יתכן כאב ברמה קלה עד בינונית, שניתן להקל עליו בעזרת משככי כאבים פשוטים, או כאלו שירשום רופא השיניים.

כמה זמן לוקחת ההחלמה? 

משך ההחלמה משתנה כתלות במורכבות העקירה, אך בדרך כלל הריפוי הראשוני אורך מספר ימים עד שבוע. ריפוי מוחלט של שקע השן והחניכיים עשוי להימשך מספר שבועות או אף חודשים.

האם יהיה חור בשיניים אחרי העקירה? 

כן, לאחר העקירה יישאר חלל (שקע) במקום בו הייתה השן. עם הזמן, החניכיים והעצם באזור מתעצבות מחדש והחלל נסגר באופן חלקי. עם זאת, לעיתים נדרשת התערבות נוספת כדי להחליף את השן החסרה, באמצעות שתל, גשר, או תותבת. רופא השיניים יוכל לספק מידע והמלצות לגבי האופציות השונות לשיקום השן החסרה.

האם אפשר לאכול ולשתות מיד לאחר העקירה? 

ביממה הראשונה שלאחר העקירה חשוב להימנע מאכילה ושתייה במשך כשעתיים על מנת לאפשר לקריש הדם להיווצר ולהתייצב. לאחר מכן, מומלץ להיצמד לתזונה רכה וקרה, ולהימנע ממזונות קשים, חמים, או דביקים כדי לא לפגוע באתר העקירה. לגבי שתייה, חשוב להקפיד לשתות הרבה, אך להימנע ממשקאות מוגזים או שימוש בקשית, שכן אלו עלולים להגביר את הדימום.

מתי מותר לחזור לפעילות גופנית? 

מומלץ להימנע מפערלות גופנית מאומצת לפחות למשך 24-48 שעות לאחר העקירה. פעילות גופנית מגבירה את לחץ הדם ועלולה לגרום לדימום נוסף. הקפידו להקשיב לגופכם, וחזרו לפעילות באופן הדרגתי כפי שמרגישים נוח.

מה לעשות אם הדימום לא מפסיק? 

דימום קל עד בינוני ביממה הראשונה לאחר העקירה הוא צפוי. אם הדימום נמשך מעבר לזמן זה או שמבחינים בדימום חריג וכמויות דם גדולות, יש לפנות מיד לרופא השיניים או לגשת לחדר מיון.

Résumé

עקירת שן קבועה היא אמנם הליך כירורגי, אך נפוץ ובטוח ברוב המקרים. הבנה של השלבים השונים, ההכנה הנכונה, ההחלמה הצפויה, והטיפול האישי שמפחית את הסיכון לסיבוכים – כל אלו מפיגים את החששות של מטופלים, ומובילים לחוויה טובה יותר.

חשוב לזכור שהדרך הטובה ביותר לשמור על שיניים בריאות וחזקות היא מניעה. הקפדה על צחצוח שיניים קפדני פעמיים ביום, שימוש בחוט דנטלי, תזונה בריאה, וביקורות סדירות אצל רופא השיניים ושיננית – יכולים למנוע את הצורך בעקירות שיניים רבות מלמלכתחילה.

Vous pouvez partager le contenu ici :

Examen médical et photos gratuits !

Remplissez les détails et notre représentant vous répondra dans les plus brefs délais

Vous pouvez également nous contacter par téléphone WhatsApp

074-774-6616

Examen médical et photos gratuits !

Remplissez les détails et notre représentant vous répondra dans les plus brefs délais

Vous pouvez également nous contacter par téléphone WhatsApp

blanchiment

À la fin du traitement dentaire, l’apparence de notre visage est complétée par des dents blanches. Le blanchiment des dents est le joyau d’un sourire parfait.

dentiste

Les visites fréquentes chez le dentiste constituent un élément important dans la prévention de la gingivite et le maintien de la santé bucco-dentaire.

redressement des dents

Pas seulement en raison de son importance esthétique. L’orthodontie corrige également la densité et l’espacement des dents et améliore l’hygiène bucco-dentaire en plus d’améliorer la confiance en soi.

Implants

Un remplacement artificiel des dents et une solution pour une restauration esthétique de la bouche sans utilisation de prothèses

couronnes

Une solution artificielle pour la restauration dentaire après des dommages graves ou pour la restauration sur implants. Il existe aujourd'hui différents types de couronnes : porcelaine, zircone, zircone monolithique et EMAX.

esthétique

Les facettes dentaires, la complétion de couronnes et l'alignement invisible des dents sont les solutions pour l'esthétique dentaire dans l'apparence des dents de devant.

Sarit Abergel

Clinique dentaire Petah Tikva

Je tiens à vous remercier pour l'excellent traitement que j'ai reçu dans votre clinique de Petah Tikva. Je me suis cassé une dent en pleine journée, Shuli, la responsable de la clinique, m'a reçu sans rendez-vous préalable, m'a rassuré et m'a fait comprendre que j'étais entre de bonnes mains. Malgré la grande peur du dentiste, le Dr Gal m'a traité avec douceur et patience. Le séjour dans cette belle clinique a été agréable et bon, et pour cela je remercie Shuli et le merveilleux Dr Gal.

ère panienne

Clinique dentaire d'Ashdod

J'étais patient à l'agence d'Ashdod et je voulais exprimer mes sincères remerciements au Dr Judith qui m'a rendu un service aimable et professionnel et m'a fait passer de dents tordues à des dents droites et esthétiques. Et grâce à elle, je me réveille chaque matin avec le sentiment. incroyable et incroyablement satisfait.

Liat Cohen

Clinique dentaire Petah Tikva

Je suis arrivé dans une clinique dentaire à Petah Tikva, frustré par ma situation et effrayé par l'avenir... où le Dr Bohnik m'a accueilli avec un sourire éclatant et de la patience. En quelques minutes, il a résolu le problème qui me dérangeait tant. me redonner le sourire - littéralement ? Merci à la merveilleuse équipe et au Dr Buchnik pour le traitement.

Rachel Ketorza

Clinique dentaire Dr Buchnik

Je tiens à remercier le personnel de la Clinique Dentaire Dr Buchnik pour l'excellent service, à commencer par Pnina Cohen pour l'explication du traitement, les méthodes de sédation, cela a certainement aidé l'incroyable Dr Simon pour le traitement qui m'a fait sourire et J'ai définitivement augmenté ma confiance en moi. Il convient de noter que j'avais terriblement peur d'un dentiste que j'évitais de venir aux traitements par peur. Grâce au personnel formidable, j'ai suivi les traitements sans crainte. Je recommande vivement cette clinique.

Cliniques dentaires Dr Amos Buchnik Logo
années d'activité
0
cliniques
0
Médecins et dentistes
0
les travailleurs de la clinique
0

L’histoire de la création d’une chaîne dentaire

כדי לעזור לכם לעשות את ההחלטה הנכונה. רשת "שיניים" הוקמה בשנת 1984 על ידי האחים ד"ר עמוס בוחניק ואורי בוחניק, מתוך מטרה לשנות את מדיניות המעבר בין מרפאה למרפאה בהתאם לטיפול, ולהביא את בשורת כל הטיפולים תחת קורת גג אחת. וכך, בזה אחר זה נפתחו מרפאות והצטרפו סניפים נוספים לרשת וכיום היא מונה 26 סניפים בפריסה ארצית – Eilat, אשדוד, אשקלון, באר שבע, בני ברק, בת ים, דימונה, חדרה, כרמיאל, חיפה, יבנה, ירושלים מרכז, ירושלים תלפיות, מודיעין, מעלה אדומים, נהריה, נתניה, נתיבות, פתח תקווה, צפת, שהם, ראשון לציון, רעננה, קרית גת, תע"ש ותל אביב. בכל אחת מהמרפאות יש בין 2-6 חדרי טיפולים ומועסקים בה רופאים מכל תחומי רפואת השיניים לצד רופאים מומחים בכירורגיה והשתלות, יישור שיניים, טיפולי שורש, פריו (טיפולי חניכיים) ועוד. כל הרופאים בעלי רישיון משרד הבריאות ודיפלומות שונות מחזיקים בביטוח אחריות מקצועית, מתעדכנים כל הזמן בהתפתחויות האחרונות בענף רפואת השיניים ועוברים כנסים והשתלמויות מקצועיות. כל סוגי טיפולי השיניים מוענקים בכל אחת ממרפאות הרשת – טיפולים משמרים (כגון סתימות, עקירות וטיפולי שורש), Rééducation buccale (telles que les structures, les couronnes en porcelaine, les couronnes en stratifié de zircone, etc. et les prothèses), la chirurgie dentaire et les implants, les traitements dentaires, y compris le détartrage et la formation en hygiène bucco-dentaire, tous types de redressement des dents et les traitements d'esthétique dentaire.

Depuis plus de 40 ans, nous sommes là pour vous offrir un service et faire en sorte que vous quittiez la clinique avec un grand sourire.

En accord avec toutes les compagnies d'assurance

Examen médical et photos gratuits !

Remplissez les détails et notre représentant vous répondra dans les plus brefs délais

Vous pouvez également nous contacter par téléphone WhatsApp

Quelle est la particularité d’un réseau dentaire ?

Il est difficile de choisir un dentiste. Personne ne va chez le dentiste pour le plaisir, et le fait d'être allongé, impuissant, dans le fauteuil et devant le médecin à qui vous avez choisi de faire entièrement confiance pour le traitement, rend la décision encore plus difficile. Au-delà de cela, les soins dentaires sont généralement des traitements douloureux et impliquent une dépense financière importante. Alors comment choisir ? Comment savons-nous que le médecin que nous avons choisi nous traitera correctement, nous évitera des douleurs et du temps inutiles et ne facturera que ce qui est vraiment nécessaire ? pas facile…

Quel est l’avantage des chaînes de cliniques par rapport à une petite clinique ?

L'avantage marquant et l'un des jalons de la chaîne est la fourniture de tous les services médicaux. les dents Sous un même toit, explique le Dr Amos Bohnik, "Avant la création du réseau, un patient qui venait chez le dentiste était souvent orienté par celui-ci vers d'autres dentistes en fonction du traitement dont il avait besoin. Comme c'était le cas à l'époque, nous avons créé une solution qui facilite la tâche du patient, lui évite de courir partout et lui offre un service complet. C'est ainsi que nos cliniques ont été créées et établies comme des cliniques « tout-en-un », auxquelles se sont jointes d'autres cliniques qui permettent au patient de recevoir tous les services dentaires sous un même toit. »

Famille et soins dévoués et proches

Chaque clinique a un directeur médical qui est responsable de tous les aspects médicaux et professionnels de la clinique et de tous les médecins qui s'y trouvent. Le personnel de la clinique comprend un assistant qualifié et professionnel pour chaque médecin, un directeur d'agence responsable de l'aspect administratif, des ressources humaines et du service à la clientèle. Et une équipe d'accueil et un bureau qui offrent une solution pour prendre des rendez-vous, encaisser les paiements et traiter toute demande client. Même en termes d'innovations technologiques, la chaîne n'est pas en reste et suit le développement de la technologie et utilise des matériaux nouveaux et avancés et de nouveaux équipements qui arrivent sur le marché entrent progressivement dans les différentes branches. La politique de réseau permet aux médecins de choisir le type de matériel qu'ils souhaitent utiliser et n'influence pas leur décision professionnelle, même s'il existe parfois des différences de coûts importantes.
La chaîne de cliniques a passé un contrat avec l'un des plus grands laboratoires d'Israël, qui leur fournit tous les services de prothésistes dentaires.

Articles sélectionnés

Comment se déroule un traitement orthodontique ?

Le traitement orthodontique, également appelé orthodontie, est l’un des traitements dentaires les plus courants et les plus importants. Son objectif principal est de corriger les distorsions dans la disposition et le mouvement des dents, afin d’obtenir un beau sourire, une morsure équilibrée et une santé bucco-dentaire globale. Les données montrent qu'environ 501 TP3T de la population adulte ont besoin d'un traitement orthodontique, et la demande pour ces services ne fait qu'augmenter au fil des années. Le processus de redressement des dents commence par une évaluation complète par un orthodontiste spécialiste, qui vérifie l'état des dents, des mâchoires et du visage. Sur cette base, un plan de traitement personnalisé est établi, qui comprend la méthode.

En savoir plus "

 Le vin blanc ou rouge tache-t-il les dents ?

Nous voulons tous un sourire blanc, éclatant et sain. Cela augmente la confiance en soi, rayonne de santé et rien de tel qu’un beau sourire pour égayer un visage. Mais pour les amateurs de vin, la recherche du sourire parfait peut s’avérer un véritable défi. Nous avons tous entendu dire que le vin, en particulier le vin rouge, provoque des taches sur les dents. Cela signifie-t-il que nous devons renoncer à notre boisson préférée pour garder nos dents blanches ? Dans ce guide, nous plongerons profondément dans le monde du vin et des taches et comprendrons ce qui arrive réellement à nos dents lorsque nous sirotons un cabernet sauvignon ou un verre de chardonnay bien frais. comprendre comment

En savoir plus "

Le retard de la poussée dentaire chez les bébés devrait-il être préoccupant ?

La poussée dentaire est l’un des processus les plus importants et les plus significatifs dans le développement d’un bébé. Dès les premiers mois de sa vie, le bébé subit un processus progressif de croissance et d'éruption de dents de lait, qui lui serviront à se nourrir, à mâcher et à parler au cours de ses premières années. Ce processus fait partie intégrante du développement général du bébé – moteur, cognitif et socio-émotionnel. Bien que la poussée dentaire soit considérée comme un processus naturel, les parents s’inquiètent souvent des retards ou des changements dans le schéma de poussée dentaire attendu. La question « Le retard de la poussée dentaire chez les bébés devrait-il être préoccupant ? » C'est courant chez les parents

En savoir plus "

 Quand emmener votre enfant chez le dentiste pour la première fois ?

Les parents savent à quel point les dents de leurs enfants sont importantes pour leur santé et leur bon développement. Mais quel est le meilleur moment pour amener l’enfant à la première visite chez le dentiste ? Cette question en inquiète beaucoup, car le soin des dents de l'enfant pendant les premières années de sa vie est essentiel pour assurer la santé de ses dents et de ses gencives à long terme. Dans cet article, nous examinerons les facteurs clés pour déterminer le moment approprié pour la première visite chez le dentiste. Nous en apprendrons davantage sur le développement des dents pendant la petite enfance et la petite enfance, nous discuterons de l'importance de la première visite et de ce que l'on peut en attendre, et nous fournirons

En savoir plus "

Est-il vrai que le biberon ou l’allaitement nocturne sont nocifs pour les dents ?

L’une des questions les plus fréquentes que se posent les parents de bébés et de jeunes enfants est de savoir si le fait de donner un biberon ou d’allaiter pendant la nuit pourrait nuire au développement des dents des tout-petits. Ces inquiétudes sont tout à fait justifiées, car un phénomène appelé « carie du biberon » présente un risque réel pour la santé bucco-dentaire des enfants. Les caries du biberon peuvent provoquer des douleurs, des infections et même une perte précoce des dents - ce qui affecte non seulement le bien-être actuel de l'enfant, mais peut également avoir des conséquences sur le développement de son langage, de sa nutrition et de sa confiance en soi. l'avenir. Qu’est-ce que la carie dentaire ?

En savoir plus "

Qu’est-ce que le détartrage/surfaçage radiculaire ?

La santé de nos gencives n’est pas seulement une question d’un beau sourire, mais un élément important de la santé globale du corps ! Les maladies des gencives sont causées par l’accumulation de bactéries et de plaque bactérienne (plaque) et, sans traitement, elles peuvent entraîner un déchaussement des gencives, une mauvaise haleine, une perte de dents et même avoir un effet négatif sur des maladies telles que le diabète et les maladies cardiaques. Dans cet article, nous examinerons en profondeur les maladies des gencives, détaillerons comment le desquamation des gencives (surfaçage radiculaire) peut traiter le problème et prévenir les complications, et soulignerons l'importance de maintenir une excellente hygiène bucco-dentaire pour prévenir les maladies des gencives.

En savoir plus "

 Comment gérer l’anxiété à propos du dentiste ?

La peur du dentiste est un phénomène incroyablement courant. Pour de nombreuses personnes, la visite chez le dentiste devient une source de stress, d’inquiétude et, dans les cas graves, peut même conduire au rejet total des traitements essentiels. Ces conséquences négatives affectent directement la santé bucco-dentaire, qui à son tour affecte notre qualité de vie générale. Ce guide est conçu pour vous fournir des outils concrets, scientifiques et pratiques qui vous aideront à réduire considérablement votre anxiété, à prendre soin de votre santé bucco-dentaire en toute confiance et même à développer une expérience positive dans le contexte du dentiste. Comprendre la peur Définition de la dentophobie

En savoir plus "

Dents de viande

Lorsque nous parlons de dents de chair, nous entendons nos dents permanentes, qui nous accompagnent pendant la majeure partie de notre vie adulte. Contrairement aux dents de lait qui tombent pendant l'enfance, les dents de chair doivent durer de nombreuses années et maintenir une fonction buccale normale, une alimentation et une parole confortables. De plus, la santé de nos dents permanentes est étroitement liée à la santé globale de notre corps et à notre image de soi. Dans cet article, nous examinerons de plus près le monde des dents de viande. Nous comprendrons la structure de la dent, comment ces dents se développent, quels sont les problèmes courants qui peuvent les endommager et comment les garder fortes et saines.

En savoir plus "

 Comment apparaît la mauvaise haleine ? 

La mauvaise haleine, ou dans son nom médical halitose, est une maladie très courante qui affecte notre qualité de vie. Nous avons tous souffert temporairement de mauvaise haleine, mais pour de nombreuses personnes, il s'agit d'un problème chronique qui provoque embarras et insécurité. Dans ce guide, nous passerons en revue en profondeur les différentes causes de la mauvaise haleine et présenterons les moyens les plus efficaces pour la prévenir et la traiter. Causes courantes de mauvaise haleine Mauvaise hygiène bucco-dentaire La cause numéro un : La plupart des cas de mauvaise haleine sont dus à une hygiène bucco-dentaire inadéquate.

En savoir plus "
WhatsApp
fr_FRFrançais

Examen médical et photos gratuits !

Remplissez les détails et notre représentant vous répondra dans les plus brefs délais

Aller au contenu principal