Нажмите «Прекратить»

 Как возникает неприятный запах изо рта? 

Сеть работает с 1984 года и имеет более 40 лет опыта. Сеть предоставляет качественное обслуживание чутким и профессиональным коллективом врачей, современным оборудованием и использованием новейших технологий.

По согласованию со всеми страховыми компаниями

ריח רע מהפה, או בשמו הרפואי הליטוזיס, הוא מצב נפוץ ביותר המשפיע על איכות חיינו. לכולנו יצא לחוות ריח פה לא נעים באופן זמני, אך אצל אנשים רבים מדובר בבעיה כרונית הגורמת למבוכה ולחוסר ביטחון. במדריך זה נסקור לעומק את הגורמים השונים לריח רע מהפה ונציג את הדרכים האפקטיביות ביותר למניעה וטיפול.

גורמים שכיחים לריח רע מהפה 

היגיינת פה לקויה 

 הגורם מספר אחת: רוב המקרים של ריח פה לא נעים נובעים מהיגיינת פה לא מספקת. חיידקים, שאריות מזון ופלאק (רובד חיידקים) מצטברים על השיניים, החניכיים והלשון. חיידקים אלו מפרקים את המזון ומשחררים תרכובות גופרית בעלות ריח חריף המהוות את מקור הריח הרע. בעיות היגיינה נפוצות כוללות:

  • צחצוח לא תכוף או לא יסודי (יש לצחצח פעמיים ביום לפחות)
  • אי שימוש בחוט דנטלי להסרת מזון וחיידקים בין השיניים
  • הזנחת ניקוי הלשון, בה מצטברים חיידקים רבים

יובש בפה (קסרוסטומיה)

הרוק משחק תפקיד חיוני בשמירה על ניקיון חלל הפה. הוא שוטף חיידקים, מסייע בפירוק מזון ומנטרל חומציות. במצב של יובש בפה, ריכוז החיידקים עולה והריחות מתגברים. יובש בפה נגרם מסיבות שונות:

  • תופעת לוואי של תרופות רבות (מעל 400 סוגי תרופות עלולים לגרום ליובש)
  • מחלות שונות (תסמונת סיוגרן ועוד)
  • טיפולים רפואיים כמו הקרנות באזור הראש והצוואר
  • עישון וצריכת אלכוהול
  • התייבשות כללית

עישון ומוצרי טבק 

מעבר לנזקים הבריאותיים המוכרים, עישון ושימוש בטבק לעיסה מעלים משמעותית את הסיכון לריח רע מהפה. הכימיקלים בסיגריות ומוצרים דומים נשארים בפה לאורך זמן, פוגעים ברקמות, גורמים ליובש ומותירים ריח עיקש.

נקודות חשובות:

  • לרוב ריח רע מהפה בבוקר הוא תוצאה טבעית של ירידה בהפרשת הרוק במהלך השינה ולאו דווקא מעיד על בעיה.
  • שמירה על היגיינת פה קפדנית היא לרוב הפתרון האפקטיבי ביותר לטיפול בריח רע ולהפחתתו דרמטית.

סוגי מזונות ומשקאות (תזונה)

 נתחיל מהגורמים הידועים, אבל נרחיב מעבר לבצל והשום:

  • מזונות בעלי ריח חזק: בצל, שום, כרישה, תבלינים עזים, עשבי תיבול מסוימים (כוסברה), דגים מסוגים מסוימים, גבינות מיושנות. אלו מכילים תרכובות גופרית המשתחררות בפה ויוצרות ריחות לא נעימים.
  • מזונות הגורמים ליובש בפה: קפה, משקאות אלכוהוליים, מזון מלוח מאוד. יובש זמני או מתמשך מחריף ריחות רעים.
  • דיאטות קיצוניות: במקרים של דיאטות דלות בפחמימות או צום (קטוזיס), הגוף מפרק שומן ומשחרר תוצרי לוואי הנקראים קטונים, שלהם יכול להיות ריח חריף המורגש בנשימה.

נקודות חשובות:

  • לרוב, ריח פה הנגרם מאכילה הוא זמני וחולף עם צחצוח שיניים, שטיפת פה ושתייה מרובה.
  • אם אתם חובבי מאכלים מסוימים בעלי פוטנציאל ריח, הקפדה יתרה על היגיינת פה יכולה לחולל פלאים.
  • מצבי נזלת וסינוסים נזלת אחורית והצטברות ליחה בגרון, סינוסיטיס כרונית או דלקות בדרכי הנשימה העליונות מעלים את ריכוז החיידקים והמוגלה באזור. אותם חיידקים מפרקים את הרקמות וההפרשות ויוצרים ריחות רעים המתלווים לנשימה מהפה. בנוסף, נשימה מתמדת מהפה בגלל אף סתום גורמת ליובש בפה, המחמיר את המצב.

מצבים רפואיים הגורמים לריח רע מהפה

מחלות חניכיים (דלקת חניכיים ומחלות פריודונטליות)

 זיהומים חיידקיים בחניכיים הם גורם נפוץ מאוד לריח פה לא נעים. דלקת חניכיים (gingivitis) היא השלב הראשוני, ואם לא מטופלת עלולה להתקדם למחלת חניכיים חמורה יותר (periodontitis). מצבים אלו גורמים לנסיגת חניכיים, היווצרות כיסים מוגלתיים סביב השן, ריקבון והרס של רקמות התמיכה של השיניים. כל אלו משחררים ריחות אופייניים שקשה להסוות.

עששת וחורים בשיניים 

עששת (dental caries) היא תהליך של הרס השן על ידי חיידקים. כשהעששת מתקדמת, היא יוצרת חורים בהם מצטבר מזון. פירוק המזון הזה על ידי חיידקים בתוך השן גורם לריחות עזים ולהתפתחות זיהומים כואבים שעלולים להחמיר את ריח הפה.

זיהומים בחלל הפה

 מעבר למחלות חניכיים, קיימים סוגים שונים של זיהומים בחלל הפה שגורמים לריחות לא נעימים:

  • קנדידה (פטרת הפה): זיהום הנגרם על ידי פטרייה אופורטוניסטית הנמצאת באופן טבעי בגוף ולעיתים משתלטת וגורמת להופעת כתמים לבנים בפה ולריח רע.
  • דלקות חיידקיות באזור הלוע והשקדים, אבצסים דנטליים (מורסות סביב שורש השן). אלו מלווים בכאב, נפיחות ובריח מורגש מהפה.

דלקת שקדים ואבני שקדים

 שקדים מוגדלים או מודלקים מהווים אזור אידיאלי להצטברות חיידקים וחלקיקים. במקרים מסוימים, נוצרות אבנים קטנות בתוך השקדים (tonsilloliths) המכילות תרכובות גופרית בעלות ריח עז ביותר.

רפלוקס קיבתי-ושטי (GERD)

 במצב זה, תוכן הקיבה חומצי עולה במעלה הוושט וגורם לצריבה ותחושות לא נעימות. לעיתים, חומצות ושאריות מזון מהקיבה גם מגיעות לחלל הפה, ותורמות לריח רע ולהרגשה לא נעימה.

מחלות כבד וכליות

 כאשר הכבד או הכליות מתקשים לתפקד כראוי, עלולות להצטבר בדם מולקולות ורעלים שיוצרים ריחות לא נעימים. ריח פה במקרים אלו יכול להיות בעל גוון מתקתק או מעט כימי. חשוב לדעת כי במקרה של חשד למחלת כבד או כליות, ריח רע מהפה הוא רק סימפטום אחד מבין רבים הדורשים בירור רפואי מקיף.

סוכרת (קטואצידוזיס)

 מצב של סוכרת בלתי מאוזנת, בו רמות הסוכר בדם גבוהות באופן מסוכן, עלול להוביל לקטואצידוזיס. זוהי הפרעה מטבולית שבה הגוף מייצר כמות גדולה מדי של קטונים (תוצרי לוואי של פירוק שומן). לקטונים ריח אופייני המזכיר פירות רקובים, ומורגש בעיקר בנשימה.

מצבים רפואיים נדירים יותר

 תסמונות מטבוליות גנטיות שונות (דוגמת טרימתילאמינוריה), סוגי סרטן מסוימים (בעיקר סרטן באזור הפה, הגרון והריאות), או חסימה במעיים יכולים גם הם לגרום לריח רע מהפה, אך מדובר במקרים נדירים יותר.

חשוב להדגיש:

כאשר ריח פה כרוני אינו משתפר למרות היגיינה קפדנית, יש לפנות לרופא השיניים ובהמשך לרופא המשפחה במידת הצורך כדי לשלול מצבים רפואיים הדורשים אבחון וטיפול.

גורמים נוספים 

  • דיאטה ומצבי צום:  כפי שהזכרנו, דיאטות דלות בפחמימות או צום (קטוזיס) מובילים להיווצרות תרכובות קטון בנשימה. בעוד שלרוב השינוי בריח הוא זמני, לעיתים הוא מורגש יותר אצל אנשים מסוימים בשל הבדלים מטבוליים.
  • מתח וחרדה:  מצבים של מתח וחרדה כרוניים גורמים להפרשת יתר של הורמון הקורטיזול, המשפיע לרעה על מגוון תהליכים בגוף. בין היתר, הוא יכול לתרום ליובש בפה ולהחמרת ריח רע, וכן להשפיע על הרכב חיידקי המיקרוביום בפה (בדומה לשינויים המתרחשים תחת מתח במערכת העיכול).
  • גיל:  אצל מבוגרים ישנה נטייה מוגברת ליובש בפה מסיבות שונות כגון תרופות, שינויים פיזיולוגיים עם הגיל  וירידה בייצור רוק. בנוסף, מחלות חניכיים ושחזור שיניים מורכבים (כתרים, גשרים) מקשים על היגיינה אופטימלית, מה שעלול לתרום להגברת ריחות.
  • תנודות הורמונליות: שינויים ברמות ההורמונים במהלך המחזור החודשי אצל נשים, בגיל ההתבגרות או בתקופת ההיריון יכולים לעיתים לתרום להתפתחות של ריח רע מהפה. הסיבות אינן מובנות לחלוטין אך עשויות להיות  קשורות לשינויים בחניכיים וברגישות.
  • נשימה דרך הפה:  אנשים הנושמים בעיקר דרך הפה (בשל גודש באף, מבנה אנטומי, הרגל) סובלים יותר מיובש של חלל הפה ומריחות, כיוון שהאוויר מייבש את הרקמות והרוק לא מספיק לסלק חיידקים באופן טבעי.

אבחון ריח רע מהפה 

הערכה עצמית

 הדרך הפשוטה ביותר היא לבצע בדיקות עצמיות פשוטות. אלו מבוססות על משוב מאיזור קרוב לפה:

  • ליקוק גב כף היד והרחה לאחר שהרוק מתייבש (בודקים ריח מגב הלשון)
  • גירוד עדין של גב הלשון עם חוט דנטלי או מנקה לשון והרחת התוצאה
  • שאילת אדם קרוב ואמין

בדיקת רופא שיניים

 רופא השיניים הוא הכתובת הראשונה כאשר רוצים לאבחן את מקור ריח הרע מהפה. בבדיקה יסודית, הרופא יבדוק את השיניים, החניכיים, הלשון וחלל הפה כולו לאיתור סימני מחלות חניכיים, זיהומים, עששת או בעיות אחרות העלולות לתרום לריח. בנוסף, רופא השיניים יתשאל על ההיסטוריה הרפואית, שימוש בתרופות, הרגלי היגיינה ותזונה.

מכשירים לבדיקת ריח פה (הלימטר)

  קיימים מכשירים מיוחדים המודדים את ריכוז תרכובות הגופרית באוויר הננשף. בדיקה זו נקראת הלימטריה, והיא מספקת מדד כמותי לריח אך לא יכולה לאבחן את הגורם הספציפי לו.

הפנייה לרופאים מומחים במידת הצורך

  בהתאם לממצאים, רופא השיניים עשוי להפנות לרופא אף אוזן גרון לבדיקת שקדים, סינוסים ומעברי אף, או לגסטרואנטרולוג לשלילת רפלוקס או בעיות במערכת העיכול.

טיפול בריח רע מהפה 

שיפור דרמטי בהיגיינת הפה 

 רוב מוחלט של מקרי ריח הפה ישתפרו ואף ייפתרו לחלוטין עם הקפדה מרבית על היגיינת הפה. צעדים הכרחיים כוללים:

צחצוח שיניים פעמיים ביום עם משחה המכילה פלואוריד למשך שתי דקות בכל פעם.

ניקוי יסודי בין השיניים עם חוט דנטלי פעם ביום.

ניקוי הלשון, בייחוד החלק האחורי, עם מגרד לשון או בעדינות עם מברשת השיניים.

החלפת מברשת השיניים כל 3-4 חודשים.

שטיפות פה 

שטיפות פה ייעודיות יכולות להוות תוספת חשובה, אך הן אינן תחליף לצחצוח וניקוי בחוט דנטלי. קיימים סוגים שונים של שטיפות פה:

  • שטיפות פה אנטיספטיות: מסייעות בהפחתת חיידקים. חלקן מכילות אלכוהול, מה שעלול לגרום ליובש, ולכן יש להשתמש לפי הוראות היצרן.
  • שטיפות פה עם כלורהקסידין: קוטלות חיידקים ביעילות גבוהה אך לרוב ניתנות במרשם בלבד ואינן מתאימות לשימוש ממושך ללא השגחה.

שטיפות פה טבעיות

 מכילות שמנים אתריים וחומרים פעילים צמחיים (עלי מרווה, שמן עץ התה) אך לרוב יעילותן נמוכה יותר משטיפות פה טיפוליות.

לעיסת מסטיק ללא סוכר (זירוז ייצור רוק)

 מסטיקים בטעם מנטה המכילים קסיליטול מסייעים בזירוז הפרשת הרוק ובהפחתת ריחות באופן זמני. חשוב לבחור במסטיק נטול סוכר כדי לא לפגוע בשיניים.

שתייה מרובה של מים

מים עוזרים לשטוף את חלל הפה באופן טבעי, מסלקים שאריות מזון ומונעים יובש.

טיפול במצבים רפואיים הגורמים לריח רע

 ברור כי אם ריח הפה נובע ממחלה כרונית, יש לטפל במקור הבעיה. דלקת חניכיים, עששת, זיהומים, רפלוקס, מחלות כבד וכליות וכדומה – כולם דורשים מענה רפואי ספציפי.

ניהול יובש בפה (תחליפי רוק, תרופות) 

כאשר הסיבה ליובש אינה חולפת (תרופות, מחלות מסוימות), ישנן מספר גישות להקלה:

  • תחליפי רוק: ניתן לרכוש תרסיסים, ג'לים או סוכריות מיוחדות המדמים את פעולת הרוק, מספקים לחות ומקלים זמנית על היובש.
  • תרופות המגבירות רוק: במקרים מסוימים, ניתן להשתמש בתרופות (במרשם רופא בלבד) המעוררות את הפרשת הרוק.
  • הימנעות מגורמים מייבשים: הגבלת קפאין, אלכוהול, מזונות מלוחים מאד, משקאות ממותקים.
  • שימוש במכשיר אדים (בעיקר במהלך השינה).

הפסקת עישון

 בנוסף לנזקים הבריאותיים האחרים, עישון פוגע משמעותית בבריאות הפה. הפסקת עישון לא רק מועילה לבריאות הכללית, אלא גם מהווה צעד משמעותי במאבק בריח פה ומשפרת את תוצאות הטיפולים הדנטליים.

שינויים תזונתיים

 מעבר לצמצום מזונות הגורמים לריחות, אנשים הסובלים מריח רע מהפה יכולים להפיק תועלת מהקפדה על:

  • שתייה מרובה של מים
  • תזונה עשירה בסיבים (ירקות, פירות, דגנים מלאים) המסייעת לעיכול תקין, דבר המועיל כאשר יש חשד לקשר בין ריח רע למערכת העיכול.
  • הגבלת סוכרים פשוטים ופחמימות מזוקקות.

מניעת ריח רע מהפה 

  • ביקורים סדירים אצל רופא השיניים: בדיקות שיניים תקופתיות וניקוי אצל שיננית חיוניים לאיתור מוקדם של בעיות ומניעתן. זוהי גם הזדמנות טובה לקבל משוב מקצועי על טכניקת הצחצוח והשימוש בחוט הדנטלי שלכם.
  • שמירה על בריאות כללית טובה מחלות סיסטמיות שונות עלולות לתרום לריח רע מהפה באופן ישיר או עקיף. שמירה על משקל תקין, פעילות גופנית תכופה ובדיקות רפואיות שגרתיות מסייעות גם לבריאות חלל הפה.
  • שינויים באורח החיים במידה ואתם מעשנים, הפסקת עישון היא בין הצעדים החשובים ביותר בכל הנוגע לבריאות הפה ולמניעת ריחות. לצד זאת, אכילה מאוזנת, שתייה מרובה והפחתת מתחים תורמים לבריאות כללית טובה יותר ומשפיעים לטובה גם על ריח הפה.

נקודות להדגיש

  • טיפול בריח רע מהפה הוא תהליך מתמשך ולא תמיד מביא לתוצאות מיידיות. חשוב להיות סבלניים ולהקפיד על כל כללי ההיגיינה וההמלצות שקיבלתם.
  • אם ריח הפה נמשך למרות הטיפול, יש לפנות שוב לרופא השיניים ולאחר מכן לרופא המשפחה במידת הצורך להמשך בירור רפואי.

נקודות נוספות 

מיתוסים ושגיאות נפוצות לגבי ריח רע מהפה

  • "סוכריות מנטה או מסטיק בטעם חזק מסווים ריח רע מהפה". פתרונות זמניים אלה אולי משפרים את הריח בטווח הקצר, אך אינם מטפלים בשורש הבעיה.
  • "שטיפות פה בלבד יכולות לפתור ריח רע מהפה". שטיפות הן תוספת חשובה, אך לא פוטרות מהצורך בהיגיינת פה קפדנית הכוללת צחצוח וניקוי בחוט דנטלי.
  • "ריח רע מהפה מגיע תמיד מהקיבה". בעוד שיש קשר מסוים בין מערכת העיכול וריח הפה, ברוב המכריע של המקרים המקור הוא בחלל הפה עצמו.

ההשפעה הפסיכולוגית והחברתית של הבעיה 

ריח רע מהפה, גם אם אינו קיצוני, עלול לגרום למבוכה רבה, חוסר בטחון, חרדה חברתית ואף להשפיע על מערכות יחסים. חשוב לדעת כי ניתן לפתור או לשפר משמעותית את הבעיה ברוב המקרים.

מתי לפנות לעזרה מקצועית 

 אם הקפדה על היגיינה ושינויים קלים בתזונה ובאורח החיים אינם מביאים לשיפור מספק, אין סיבה להתמודד עם הבעיה לבד. פנייה לרופא השיניים ובהמשך לרופא המשפחה במידת הצורך היא הצעד הנכון בדרך לקבלת אבחון וטיפול מתאים.

Краткое содержание 

ריח רע מהפה (הליטוזיס) היא בעיה נפוצה ובעלת פוטנציאל השפעה שלילית על חיי היום יום. במאמר זה סקרנו לעומק את הגורמים השונים לריח רע מהפה – מהיגיינת פה ירודה ועד מצבים רפואיים מורכבים יותר. הדגשנו את החשיבות של היגיינת פה קפדנית הן בטיפול והן במניעה של הבעיה.  כמו כן, במקרים בהם ריח הפה נמשך כרונית, יש לפנות לרופא השיניים ולבצע בירור רפואי מקיף. טיפול מתאים משפר משמעותית את איכות החיים ומחזיר את הביטחון העצמי.

Вы можете поделиться контентом здесь:

Бесплатный осмотр врача и фотографии!

Заполните данные и наш представитель свяжется с вами в ближайшее время

Вы также можете связаться с нами по телефону WhatsApp

074-774-6616

Бесплатный осмотр врача и фотографии!

Заполните данные и наш представитель свяжется с вами в ближайшее время

Вы также можете связаться с нами по телефону WhatsApp

отбеливание

В конце стоматологического лечения завершающим элементом нашего внешнего вида являются белые зубы. Отбеливание зубов – залог идеальной улыбки.

дантист

Важным элементом профилактики гингивита и поддержания здоровья полости рта и зубов является частое посещение стоматолога.

выпрямление зубов

Не только из-за эстетической важности. Ортодонтия также корректирует плотность и расстояние между зубами и улучшает гигиену полости рта, а также повышает уверенность в себе.

Имплантаты

Искусственная замена зубов и решение эстетического восстановления рта без использования протезов

короны

Искусственный раствор для восстановления зубов после сильного повреждения или для восстановления на имплантатах. Сегодня существуют различные типы коронок: фарфоровые, циркониевые, монолитные циркониевые и EMAX.

эстетика

Зубные виниры, доработка коронок и невидимое выравнивание зубов – это решения для эстетической стоматологии во внешнем виде передних зубов.

Сарит Абергель

Стоматологическая клиника Петах-Тиквы

Хочу поблагодарить вас за прекрасное лечение, которое я получила в вашей клинике в Петах-Тикве. Я сломала зуб посреди дня, заведующая клиникой Шули приняла меня без предварительной записи, успокоила и дала понять, что я в надежных руках. Несмотря на большой страх перед стоматологом, доктор Гал отнесся ко мне мягко и терпеливо. Пребывание в прекрасной клинике было приятным и хорошим, за что я благодарю и Шули, и замечательного доктора Галя.

Панийская эпоха

Стоматологическая клиника Ашдод

Я была пациенткой филиала в Ашдоде и хотела выразить свою искреннюю благодарность доктору Джудит, которая оказала мне доброе и профессиональное обслуживание и помогла мне избавиться от кривых зубов до ровных и эстетичных зубов. И благодаря ей я каждое утро просыпаюсь с чувством. потрясающе и безумно доволен. Спасибо.

Лиат Коэн

Стоматологическая клиника Петах-Тиквы

Я приехал в стоматологическую клинику в Петах-Тикве, расстроенный своим положением и боясь будущего... где доктор Бохник встретил меня с лучезарной улыбкой и терпением. В течение нескольких минут он решил проблему, которая меня так беспокоила, и. вернуть мне улыбку - буквально? Спасибо замечательному коллективу и доктору Бухнику за лечение.

Рэйчел Кеторза

Стоматологическая клиника доктора Бухника

Я хотел бы поблагодарить персонал стоматологической клиники доктора Бухника за отличный сервис, начиная с Пнины Коэн за объяснение лечения, методов седации, это определенно помогло замечательному доктору Саймону за лечение, которое заставило меня улыбнуться и определенно повысило мою уверенность в себе. Стоит отметить, что я ужасно боялась стоматолога, к которому избегала приходить на лечение из-за страха. Благодаря замечательному персоналу, я прошла лечение без страха. Очень рекомендую эту клинику.

Стоматологические клиники Доктор Амос Бухник Логотип
годы деятельности
0
клиники
0
Врачи и стоматологи
0
работники клиники
0

История создания сети стоматологических клиник

כדי לעזור לכם לעשות את ההחלטה הנכונה. רשת "שיניים" הוקמה בשנת 1984 על ידי האחים ד"ר עמוס בוחניק ואורי בוחניק, מתוך מטרה לשנות את מדיניות המעבר בין מרפאה למרפאה בהתאם לטיפול, ולהביא את בשורת כל הטיפולים תחת קורת גג אחת. וכך, בזה אחר זה נפתחו מרפאות והצטרפו סניפים נוספים לרשת וכיום היא מונה 26 סניפים בפריסה ארצית – Эйлат, אשדוד, אשקלון, באר שבע, בני ברק, בת ים, דימונה, חדרה, כרמיאל, חיפה, יבנה, ירושלים מרכז, ירושלים תלפיות, מודיעין, מעלה אדומים, נהריה, נתניה, נתיבות, פתח תקווה, צפת, שהם, ראשון לציון, רעננה, קרית גת, תע"ש ותל אביב. בכל אחת מהמרפאות יש בין 2-6 חדרי טיפולים ומועסקים בה רופאים מכל תחומי רפואת השיניים לצד רופאים מומחים בכירורגיה והשתלות, יישור שיניים, טיפולי שורש, פריו (טיפולי חניכיים) ועוד. כל הרופאים בעלי רישיון משרד הבריאות ודיפלומות שונות מחזיקים בביטוח אחריות מקצועית, מתעדכנים כל הזמן בהתפתחויות האחרונות בענף רפואת השיניים ועוברים כנסים והשתלמויות מקצועיות. כל סוגי טיפולי השיניים מוענקים בכל אחת ממרפאות הרשת – טיפולים משמרים (כגון סתימות, עקירות וטיפולי שורש), Реабилитация полости рта (такие как конструкции, фарфоровые коронки, коронки из ламината циркония и многое другое, а также протезы), стоматологическая хирургия и имплантаты, стоматологическое лечение, включая удаление зубного камня и обучение гигиене полости рта, все виды выпрямления зубов и эстетические процедуры.

Уже более 40 лет мы работаем здесь, чтобы предоставить вам обслуживание и позаботиться о том, чтобы вы покинули клинику с широкой улыбкой.

По согласованию со всеми страховыми компаниями

Бесплатный осмотр врача и фотографии!

Заполните данные и наш представитель свяжется с вами в ближайшее время

Вы также можете связаться с нами по телефону WhatsApp

Что особенного в стоматологической сети?

Трудно выбрать стоматолога. Никто не идет к стоматологу ради удовольствия, а тот факт, что вы беспомощно лежите в кресле и врачу, которому вы доверили лечение полностью, еще больше усложняет решение. Кроме того, стоматологическое лечение обычно является болезненным и требует значительных финансовых затрат. Так как же выбрать? Откуда мы знаем, что выбранный нами врач будет лечить нас должным образом, избавит от лишней боли и времени и взимает плату только за то, что действительно необходимо? непросто…

В чем преимущество сетевых клиник перед небольшой клиникой?

Выдающимся преимуществом и одной из вех сети является предоставление всех медицинских услуг. зубы «Под одной крышей», - говорит д-р Амос Боник: «До того, как сеть была создана, пациент, приходящий к стоматологу, часто направлялся им к другим стоматологам в зависимости от необходимого ему лечения. Поскольку такая ситуация была в те годы, мы создали решение, которое облегчает жизнь пациенту, избавляет его от беготни и обеспечивает ему полноценное обслуживание. И вот наши клиники были созданы и созданы как клиники «все в одном», к которым присоединились другие клиники, которые позволяют пациенту получать все стоматологические услуги под одной крышей».

Семья, преданная и заботливая забота

В каждой клинике есть медицинский директор, который отвечает за все медицинские и профессиональные аспекты клиники и всех врачей. В штат клиники входят квалифицированный и профессиональный ассистент каждого врача, руководитель отделения, отвечающий за административную часть, кадры и обслуживание клиентов. А также приемная и офис, который предлагает решение для назначения встреч, сбора платежей и обработки любых запросов клиентов. Даже с точки зрения технологических инноваций сеть не отстает и идет в ногу с развитием технологий, использует новые и современные материалы, а новое оборудование, поступающее на рынок, постепенно проникает в различные отрасли. Политика сети позволяет врачам выбирать тип материалов, которые они хотят использовать, и не влияет на их профессиональное решение, даже несмотря на то, что иногда существуют существенные различия в стоимости.
Сеть клиник заключила договор с одной из крупнейших лабораторий Израиля, которая предоставляет им все услуги зубных техников.

Избранные статьи

איך לשמור על היגיינת פה טובה עם שתלים?

שתלים דנטליים הפכו לפתרון נפוץ ויעיל ביותר לשיקום שיניים חסרות, והם מאפשרים לאנשים רבים לחזור לחייך בביטחון, ליהנות מאוכל שאהבו ולחיות חיים מלאים ופעילים. שתלים אלו, העשויים מטיטניום, מוחדרים לעצם הלסת ומשמשים כבסיס יציב לכתרים, גשרים או תותבות. אך חשוב לזכור ששתלים דנטליים, בדומה לשיניים טבעיות, דורשים תחזוקה נכונה וקבועה על מנת להבטיח את בריאותם ואריכות ימיהם. למעשה, היגיינת פה לקויה עם שתלים עלולה להוביל לבעיות חמורות כמו פריאימפלנטיטיס – דלקת חניכיים סביב השתל, שעלולה

Читать далее "

מתי צריך להחליף שתל דנטלי?

שתלים דנטליים הפכו לפתרון שיקומי פופולרי ביותר עבור אנשים שאיבדו שיניים. מדובר בברגים עשויים טיטניום, המוחדרים לעצם הלסת ומשמשים כבסיס יציב לכתרים, גשרים או תותבות. השתלים מתמזגים עם העצם בתהליך שנקרא אוסאואינטגרציה, ומספקים תמיכה חזקה ועמידה לשיניים החדשות. יתרונותיהם של שתלים דנטליים רבים: הם משפרים את יכולת הלעיסה והדיבור, משיבים את המראה האסתטי של הפה, מונעים אובדן עצם בלסת, ותורמים לביטחון העצמי ואיכות החיים. מחקרים מראים כי שתלים דנטליים יכולים להחזיק מעמד שנים רבות, ואף

Читать далее "

מהי תותבת על שתלים?

איבוד שיניים, בין אם כתוצאה ממחלות חניכיים, עששת, טראומה או כל גורם אחר, יכול להשפיע באופן משמעותי על איכות החיים. הוא פוגע ביכולת הלעיסה והדיבור, גורם לאי נוחות אסתטית, ועלול אף להוביל לבעיות בריאותיות נוספות. למרבה המזל, רפואת השיניים המודרנית מציעה פתרונות מתקדמים לשיקום הפה, ואחד מהם הוא תותבת על גבי שתלים. תותבת על שתלים היא למעשה שילוב של שני טיפולים דנטליים נפוצים: שתלים דנטליים ותותבת. שתלים דנטליים הם מעין ברגים עשויים טיטניום, המוחדרים לעצם

Читать далее "

מהו גשר על שתלים?

אובדן שיניים, בין אם כתוצאה ממחלות חניכיים, עששת, טראומה או כל סיבה אחרת, עלול להשפיע באופן משמעותי על איכות החיים. מעבר לפגיעה האסתטית, חוסר בשיניים מקשה על לעיסה ודיבור תקינים, פוגע בביטחון העצמי ואף עלול להוביל לשינויים במבנה הפנים. למרבה המזל, רפואת השיניים המודרנית מציעה מגוון פתרונות לשיקום חיוך בריא ויפה, וביניהם בולט גשר על שתלים. גשר על שתלים הוא פתרון קבוע, אסתטי ופונקציונלי לאובדן שיניים, המאפשר שחזור מלא של תפקוד ויופי הפה. גשר זה

Читать далее "

מה ההבדל בין שתל דנטלי לכתר?

אובדן שיניים הוא תופעה שכיחה, הפוגעת באנשים רבים ברחבי העולם. למעשה, על פי נתוני ארגון הבריאות העולמי, כ- 30% מהאנשים בגילאי 65-74 איבדו את כל שיניהם. בישראל, המצב אינו שונה בהרבה: סקר שנערך בשנת 2022 על ידי משרד הבריאות מצא כי כ- 20% מהאוכלוסייה הבוגרת סובלים מאובדן של שן אחת לפחות. אובדן שיניים עלול להוביל לקשיים בלעיסה, דיבור, פגיעה באסתטיקה של הפנים וירידה בביטחון העצמי. למרבה המזל, רפואת השיניים המודרנית מציעה מגוון פתרונות לשיקום שיניים

Читать далее "

איך לבחור רופא שיניים להשתלות?

השתלות שיניים הפכו בשנים האחרונות לפתרון נפוץ ויעיל עבור אנשים שאיבדו שיניים, בין אם כתוצאה ממחלות חניכיים, עששת, טראומה או כל סיבה אחרת. שתלים דנטליים מאפשרים שיקום מלא של הפה, החזרת יכולת הלעיסה והדיבור, ושיפור משמעותי באיכות החיים ובביטחון העצמי. אך עם הפופולריות הגוברת של טיפולי השתלות שיניים, עולה גם הצורך בבחירה מושכלת של רופא שיניים מומחה. ההצלחה של השתלת שיניים תלויה במידה רבה במיומנות, ניסיון וידע של רופא השיניים המבצע. בחירה לא נכונה עלולה

Читать далее "

מהם הסיכונים בהשתלת שיניים?

השתלת שיניים הפכה בשנים האחרונות לפתרון פופולרי ביותר עבור אנשים שאיבדו שיניים טבעיות. זוהי פרוצדורה רפואית נפוצה, שבה מוחדר שתל עשוי טיטניום או זירקוניה אל תוך עצם הלסת, ומשמש כבסיס יציב לכתר, גשר או תותבת. השתלת שיניים מציעה יתרונות רבים, כמו שיפור יכולת הלעיסה והדיבור, מראה אסתטי טבעי, וחיזוק הביטחון העצמי. עם זאת, חשוב לזכור שמדובר בהליך כירורגי, ולכן, כמו בכל הליך רפואי, קיימים סיכונים וסיבוכים אפשריים. מודעות לסיכונים אלו, הכרת הגורמים המשפיעים עליהם, ונקיטת

Читать далее "

האם כל אחד יכול לעבור השתלת שיניים?

חיוך בריא ויפה הוא נכס יקר. הוא משדר ביטחון עצמי, משפיע על הדימוי העצמי שלנו ואף תורם לאיכות החיים. אך מה קורה כאשר שיניים חסרות פוגעות בחיוך ובאיכות החיים? כאן נכנסות לתמונה השתלות שיניים – פתרון מודרני ויעיל המאפשר שיקום מלא של הפה וחזרה לחיוך מלא ולתפקוד תקין. השתלות שיניים הפכו בשנים האחרונות לטיפול נפוץ ומבוקש, אך שאלה אחת מטרידה רבים: האם כל אחד יכול לעבור השתלת שיניים? התשובה, למרבה הצער, אינה חד משמעית. קיימים

Читать далее "

האם השתלת שיניים כואבת?

השתלת שיניים הפכה לפתרון נפוץ ויעיל עבור אנשים שאיבדו שן אחת או יותר. בעוד שהטכנולוגיה התקדמה רבות בשנים האחרונות, רבים עדיין חוששים מההליך, בעיקר מהכאב הכרוך בו. האם השתלת שיניים כואבת? זוהי שאלה טבעית שעולה אצל כל מי ששוקל את האפשרות הזו. מטרת מאמר זה היא להפיג את החששות הללו ולספק לכם מידע מקיף ואמין על השתלות שיניים, תוך התמקדות בשאלה המרכזית: האם ההליך כואב? נדון בשלבי הטיפול, סוגי ההרדמה, ניהול הכאב לאחר הניתוח, סיבוכים

Читать далее "
WhatsApp
ru_RUРусский

Бесплатный осмотр врача и фотографии!

Заполните данные и наш представитель свяжется с вами в ближайшее время

Перейти к содержимому