שיניים קבועות שלא צומחות
הידעת ששיניים קבועות יכולות להפסיק לצמוח? זה נכון! ואם אתה אחד מהאנשים הרבים שמושפעים מכך, כדאי לך מאד להמשיך לקרוא. במאמר זה, נדון במצב
מלאו את הפרטים ונציגנו יחזרו אליכם בהקדם
חובה למלא שדות המסומנים בכוכבית (*)
השתלות שיניים חייבת להעשות בידי רופא שיניים מומחה ולא בידי רופא שיניים רגיל, אם זאת, אנו ברשת שיניים מקפידים כאשר לקוח מגיע למרפאותינו, הוא יקבל את היחס המגיע לו הכולל:
מלאו את הפרטים ונציגנו יחזרו אליכם בהקדם
בס"ד
אם אתם צריכים לעבור השתלת שיניים. כדאי שתדעו שהשתלת שיניים היא תחום מוצלח מאד ברפואת שיניים, ובמרפאות שיניים שלנו בפרט, והיא פתרון מצוין למי שחסרה לו שן אחת או כמה שיניים. חיסרון בשן עלולה לגרום לשינוי בכל המבנה של הלסת, ותנודות של השיניים הקיימות. "שתל דנטלי" הינו פיתרון פשוט וקל למנוע בעיות אלו. השתלות שיניים הוא תחום רפואה שכיח ומקובל, ורק במקרים נדירים (פחות מ5 %) עלולים להיגרם סיבוכים, אם אתם שומרים את הכללים – הכל יהיה בע"ה בסדר גמור.
במרפאה שלנו בפתח תקוה יש צוות שלם של רופאים כירורגים מומחים לתחום זה:
ד”ר יפים אלייכיס – כירורגיה השתלות ושיקום הפה
ד”ר ראובן בביוב – משמרת, השתלות ושיקום הפה
ד”ר פנחס דזריוב – כירורגיה והשתלות
ד”ר אמיל קנטי – כירורגיה, השתלום ושיקום הפה
כולם רופאים מקצוענים עם גישה טובה, שישמחו לעזור לכם לחזור ולחייך בפה מלא.
כל הטיפולים, ובפרט ניתוח ההשתלה עצמו, נעשים בהרדמה מקומית, והוא כואב כמו כל טיפול אחר במרפאה (כגון עקירת שן, טיפול שורש וכיו"ב), כלומר לא מרגישים את הניתוח עצמו, אלא רק כאב (או לחץ) עמום על אזור הלסת. למי שיש לו רגישות לחומר ההרדמה או מפחד מטיפולים, ישנה אפשרות להרדמה מלאה.
לאחר ההשתלה ישנם כמה תופעות לוואי נורמאליות של התנפחות, שטפי דם או דימום ממקום הניתוח, אך הם עוברים תוך כמה ימים (ואם לא – יש לגשת לרופא כמובן)
1) מפגש עם הרופא וצילומים: דבר ראשון אתם צריכים לבוא למרפאה שלנו בפתח תקווה, ולהיפגש עם אחד הרופאים המומחים. הרופא הכירורג שנתאים לכם יבדוק את מצב הלסת והשיניים שלכם, ועל פי צילומים ייתן את חוות דעתו איזה סוג תהליך של טיפול כירורגי מותאם לכם.
2) במידת הצורך: עקירת שן פגועה או השתלת עצם: הרופא ייתן את חוות דעתו האם אפשר להתחיל מיד בשלב של ניתוח ההשתלה, או שיש צורך להקדים לכך טפול כירורגי נוסף:
ישנם אנשים שהעצם שלהם חלשה מדי כדי להחזיק את השתל, והם יצטרכו לעבור השתלה של עצם (מבני מתכת). וכמן כן, ישנם אנשים שיצטרכו לעבור עקירה של שאריות שן קודמת כדי לפנות את המקום לשתל הדנטלי באותו מקום.
3) הניתוח לקיבוע השתל הדנטלי – כיומיים לפני הניתוח הזה תתחיל לקחת אנטיביוטיקה במרשם הרופא שלנו. הניתוח עצמו ייערך בהרדמה חלקית, ובו יושתל לתוך קו החניכיים שתל הנראה כמו בורג. הרופא יכסה את השתל, ויקח כשבועיים עד ההחלמה המלאה של הלסת והפנים, מנפיחות ושטפי דם. מיד לאחר הניתוח מומלץ לקחת משכך כאבים (לפני שהשפעת ההרדמה המקומית פגה), ובמשך כמה ימים תאכלו דברים רכים בלבד.
4) חיבור הכתר (השן המלאכותית) – נמתין בסבלנות כמה חודשים (כחצי שנה בממוצע), עד להסתגלות מלאה של הלסת לשתל החדש, מחברים את השן המלאכותית לאחר שהתאמנו את הגודל והצבע המתאים לשיניים שלכם – ו… תתחדשוJ
ברצוני להודות לצוות המרפאה של מרפאת שיניים ד"ר בוכניק על השרות המעולה החל מפנינה כהן על ההסבר על הטיפול שיטות הרגעה זה בהחלט עזר ד"ר סימון המדהים על הטיפול שגרם לי לחייך ובחלט העלה לי את הביטחון העצמי ראוי לציין כי נורא חששתי מרופא שיניים שנמנעתי מלהגיע לטיפולים בגלל הפחד.בזכות הצוות המדהים עברתי את הטיפולים ללא פחד ממליצה בחום על המרפאה הזו
רחל קטורזה
מלאו את הפרטים ונציגנו יחזרו אליכם בהקדם
חובה למלא שדות המסומנים בכוכבית (*)
הידעת ששיניים קבועות יכולות להפסיק לצמוח? זה נכון! ואם אתה אחד מהאנשים הרבים שמושפעים מכך, כדאי לך מאד להמשיך לקרוא. במאמר זה, נדון במצב
לשיניים תפקיד חשוב במראה ובביטחון העצמי שלנו. הם אחד הדברים הראשונים שאנשים רואים כשאנחנו מחייכים, והם יכולים לעשות הבדל משמעותי במראה הכללי שלנו. לרוע המזל,
שיניים לקשישים הוא היבט חשוב אך לעיתים קרובות מתעלמים ממנו בטיפול בבריאות הקשישים. ככל שאנו מתבגרים, השיניים והחניכיים שלנו עלולות להיות רגישות יותר למחלות וריקבון.
מלאו את הפרטים ונציגנו יחזרו אליכם בהקדם
חובה למלא שדות המסומנים בכוכבית (*)