- למעלה מ – 35 שנות ניסיון.
- צילום פנורמי חינם
- בדיקת רופא שיניים חינם
- מיפוי פה וצילומי נשך חינם
- שירות איכותי על ידי צוות רופאים רגיש ומקצועי
- בהסדר עם כל חברות הביטוח
- ציוד מתקדם וצוות מיומן בטכנולוגיות החדישות ביותר
בדיקת רופא וצילומים חינם!
השתלת שיניים במרפאת צפת – פשוט מקצועי ואיכותי
השתלות שיניים חייבת להעשות בידי רופא שיניים מומחה ולא בידי רופא שיניים רגיל, אם זאת, אנו ברשת שיניים מקפידים כאשר לקוח מגיע למרפאותינו, הוא יקבל את היחס המגיע לו הכולל:
- אווירה מרגיעה ונינוחה
- אבחון מדוייק ומתן מענה מקצועי
- קבלת שירות רפואי שווה לכל אחד וללא פשרות
- שימוש בציוד רפואי מהמתקדמים ביותר שיש
השתלת שיניים – למה צריך את זה?
אם חסרה לך שן או שיניים בפה – חשוב לעשות השתלת שיניים. החיסרון בשן, בין אם זה מחמת מכה ח"ו, או מחמת גיל – יכול לגרום לשינויים במבנה הכללי של הלסת, או לשינויים בתנוחות השיניים הקיימות. כדי למנוע תופעות אלו יש "שתל דנטלי" – כלומר שן מלאכותית המושתלת ללסת, ונראית ומתנהגת כמו שאר השיניים הטבעיות שלכם. כמובן שאם מדובר באחת מהשיניים הקדמיות, אז השתל הדנטלי יוכל להשיב לכם את הביטחון העצמי לחייך בפה מלא.
במרפאה שלנו עובד ד”ר אורי בלנק – מומחה לכירורגיה פה ולסת, רופא מקצועי ומיומן עם גישה טובה, שישמח לעזור לכם לחזור ולחייך בפה מלא.
השתלת שיניים – תכל'ס, מה זה אומר? 4 שלבים:
1) מפגש עם הרופא וצילומים: דבר ראשון אתם צריכים לבוא למרפאה שלנו בצפת, ולהיפגש עם ד"ר אורי בלנק, שיבדוק את מצב הלסת והשיניים שלכם, ועל פי צילומים ייתן את חוות דעתו איזה סוג תהליך של טיפול כירורגי מותאם לכם.
2) במידת הצורך: עקירת שן פגועה או השתלת עצם: הרופא ייתן את חוות דעתו האם אפשר להתחיל מיד בשלב של ניתוח ההשתלה, או שיש צורך להקדים לכך טפול כירורגי נוסף:
ישנם אנשים שהעצם שלהם חלשה מדי כדי להחזיק את השתל, והם יצטרכו לעבור השתלה של עצם (מבני מתכת). וכמן כן, ישנם אנשים שיצטרכו לעבור עקירה של שאריות שן קודמת כדי לפנות את המקום לשתל הדנטלי באותו מקום. אם אינכם צריכים טיפול שכזה, תוכלו לעבור מיד לשלב הבא…
3) הניתוח לקיבוע השתל הדנטלי – כיומיים לפני הניתוח הזה תתחיל לקחת אנטיביוטיקה במרשם הרופא שלנו. הניתוח עצמו ייערך בהרדמה חלקית, ובו יושתל לתוך קו החניכיים שתל הנראה כמו בורג. הרופא יכסה את השתל באופן זמני.
הטיפול נעשה בהרדמה מקומית, והוא כואב כמו כל טיפול אחר במרפאה, כגון טיפול שורש או עקירה. כלומר לא מרגישים את הניתוח עצמו, אלא תחושת לחץ או חוסר נוחות עמומה, אך לא יותר מזה.
מיד לאחר הניתוח מומלץ לקחת משכך כאבים (לפני שהשפעת ההרדמה המקומית פגה), ובמשך כמה ימים תאכלו דברים רכים בלבד. יעברו עוד כשבועיים עד להחלמה המלאה של הלסת והפנים, מנפיחות ושטפי דם. לאחר שבועיים אלו יהיה ניתן לעשות חשיפה של השתל, ואף לקבע שן זמנית לחודשים הבאים (במידה ומדובר על שן קדמית).
4) חיבור הכתר (השן המלאכותית) – נמתין בסבלנות כמה חודשים (כחצי שנה בממוצע), עד להסתגלות מלאה של הלסת לשתל החדש, מחברים את השן המלאכותית לאחר שהתאמנו את הגודל והצבע המתאים לשיניים שלכם – ו… תתחדשו.